Sztereó MagazinHigh-End CD lejátszókat épített az Audio Research

Sztereó Magazin | 2019. Július 06., Szombat 11:00

Bár a digitális zenei állományok felbukkanásával a CD formátum kicsit háttérbe szorult, sokan rendelkeznek fizikai gyűjteménnyel. Az amerikai társaság közelmúltban bemutatott újdonságai a lejátszás régebbi és újabb formáját, egyaránt támogatják...

Az AUDIO RESEARCH CD6SE lejátszó és DAC dinamikus és részletekben gazdag megszólalásra képes. A felső betöltésű Philips Pro2 CD transzport szavatolja a pontos beolvasást, míg a négy digitális bemenet (192 kHz/24 bit felbontásig) a digitális állományok lejátszását támogatja. A saját fejlesztésű DAC (24 bit/quad) egység két (eltérő mintavételi frekvenciákhoz) master oszcillátort dolgoztat. Minden bemeneten adott a felkonvertálás lehetősége, választhatók a lassú és gyors szűrés módok, amelyek között bármikor lehet váltani. A digitális bemenetek mellett AES/EBU és BNC kimeneteket is kapunk. A készülékre optikai szűrővel ellátott kijelző és felhasználóbarát fizikai gombok kerültek.

 

arcd9se_640.jpg

 

Az AUDIO REASEARCH CD9SE elektroncsöves CD lejátszó és DAC, amiben négy 6H30 kettős trióda végzi az erősítést. A tápegység részeként, egy 6550WE csövet kapunk, amit egy 6H30 vezérel. A zászlóshajó lejátszó a gyártó legújabb fejlesztéseit alkalmazza, a digitális bemenetről érkező jeleket, ezúttal is saját fejlesztésű DAC (független master oszcillátorok, 24 bit/quad) dolgozza fel. A bemenetek bármely támogatott formátummal megbirkóznak, lehetőség van a gyengébb állományok feljavítására, s az eltérő szűrési módok is maradtak. Mindkét SE egység megkapta a legújabb V3.0 USB audiokártyát, amely kompatibilitást biztosít a MacOS, Windows 10, valamint az ALSA eszközöket támogató Linux rendszerekkel. A kártya a legmodernebb FPGA-kialakítással rendelkezik, így nincs szükség későbbi firmware-frissítésekre.

 

Forrás: www.audioresearch.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.444854 másodperc.