Sztereó MagazinIFA 2019 – Felsorakoztak a TCL X10 QLED tévék

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 07., Szombat 13:00

A TCL Berlinben megerősítette az X10 sorozatú QLED tévék európai premierjét. A sorozatot az év elején a 8K modellekkel indították, hamarosan azonban a 4K változatok forgalmazása is megkezdődhet...

TCL-X10-8K-4K-qled-640.png

 

Az X10 sorozatba tartozó 4K QLED készülékek előre láthatóan 65, 75 és 85 hüvelykes méretben kerülnek az európai piacra. A hibrid panelek több, mint tizenötezer fényforrást alkalmaznak, közel nyolcszáz zónába csoportosítva. A megjelenítők fényereje kiemelkedő, így nappali fényben is tökéletesen láthatók. A modellek beépített Onkyo hangrendszerrel (2.2 csatorna) érkeznek, illetve 4K felbontású kamerával is rendelkeznek, utóbbi használaton kívül diszkréten visszahúzódik a házba. A tévék Dolby Vision és HDR10 kompatibilisek, átalakított Android TV rendszert használnak, amire a gyártó saját AI-IN felülete került.

 

tcl-ray-danz-soundbar-640.png

 

tcl-earphones-640.png

 

A társaság színpadra állította RAY-DANZ elnevezésű, Dolby Atmos hangprojektorát. A 3.1.2 kiosztású készülék központi eleme egy ún. akusztikus reflektor, amely digitális virtualizáció nélkül képes az átlagosnál nagyobb hangszínpad megteremtésére. A soundbar első, oldalsó és felfelé irányított hangszórókat is dolgoztat, ez a megoldás a gyártó szerint a tiszta párbeszédek megszólaltatása mellett, lényegesen élethűbb házimozi hangélményt is biztosít. A gyártó ezen kívül két vadonatúj, vezetékmentes fülhallgatót is bemutatott, mindkettő vízálló modell és Bluetooth 5.0 kompatibilis. A kényelmes használatot Comply hab és szilikon illesztékek szavatolják, mindkét modell töltő-dokkolón keresztül tölthető. A TCL ACTV500TWS füles másfél napos üzemidővel kecsegtet, míg a TCL SOCL500TWS kicsit szerényebb 26 órás akkumulátor-időt kínál.

 

Forrás: www.tcl.com/ifa2019/press

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.313713 másodperc.