Sztereó MagazinIFA 2019 – Itt vannak a megújult Braun LE hangkeltők

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 07., Szombat 15:00

Korábban már lehetett hallani, hogy a Braun megújítani készül a klasszikus LE hangsugárzókat. Az új változatok tervezésekor az 1959-ben bemutatott, Dieter Rams által kreált modelleket vették alapul...

braun_audio_LE-1 640.jpg

 

Az új BRAUN LE hangsugárzók három méretben lesznek elérhetők és október végén kerülhetnek a boltok polcaira. Mindhárom modell DSP vezérelte a BMR meghajtókat, valamint saját gyártású passzív radiátorokat dolgoztat. A készülékek D osztályú erősítővel rendelkeznek, szólóban vagy sztereó párként is használhatók, illetve támogatják a multi-room lejátszást.

 

braun_audio_LE-2 640.jpg

 

A hangkeltők vezeték nélkül (Bluetooth 4.2) társíthatók a forrásokhoz, de a klasszikus iskola híveinek 3,5 mm-es bemenet is rendelkezésére áll. Mindhárom modell képes kezelni a 96 kHz / 24 bites HD hangállományokat, adott a Chromecast és AirPlay 2 támogatás, valamint a Google hangasszisztense is a csomagba került. A hálózatra vezetékes (Ethernet) és vezeték nélkül (WiFi) is könnyedén fel lehet csatlakozni. A hangzás beépített EQ segítségével, egy dedikált alkalmazáson (iOS és Android) keresztül finomítható.

 

Forrás: www.theverge.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.315013 másodperc.