Sztereó MagazinIFA 2019 – Mutatós fülesekkel jelentkezett a Philips

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 08., Vasárnap 14:00

A gyártó nagyon komoly AV kínálattal érkezett Berlinbe, így az új generációs OLED tévék és házimozi rendszerek mellett a legújabb fejhallgatóknak is helyet szorítottak...

philips-ifa-news-fidelio-640.jpg

 

A legérdekesebb modellnek a sokak által kedvelt Fidelio X2 fejhallgató utódja ígérkezik. A FIDELIO X3 (349 EUR) az előd legjobb jellemzőit örökíti tovább, de külsőre teljesen megújult. A fülkagylók külső felületét borító fémháló helyére szövetburkolat került, míg a fejpánt skót báránybőr ruhát kapott. A gyártó a hírek szerint nagy figyelmet fordított a nagy frekvenciás részletek javítására, azonban arra egyelőre nem tért ki milyen módosításokat eszközöltek a cél érdekében.

 

philips-ifa-news-ph805-640.jpg

 

Másik újdonság a PH805 (179 EUR) elnevezésű modell, amit elsősorban mobilhasználatra terveztek. A külvilág a Philips Advanced Digital ANC technológia segítségével zárható ki. A zajokat négy EMC mikrofon érzékeli, így a gyártó szerint a zavaró hangok kilencvenöt százaléka elnyomható az eljárással, de az aktív zajcsökkentés mellett a gazdagon párnázott fülpárnák passzív zajszűrő képessége sem megvetendő. A vezérlést a fizikai gombok mellett érintőfelülettel oldották meg, az alapvető szolgáltatások egyetlen mozdulattal aktiválhatók. A fejhallgató nagy teljesítményű (40 mm) meghajtókat dolgoztat, amelyek egészen széles (5-40 kHz) tartomány kezelésre képesek. A készülék vezeték nélkül (Bluetooth 5.0) társítható a forrásokhoz, de vezetékes üzemmódot is kínál. A beépített akkumulátor a gyári adatok szerint harminc órányi üzemidőt biztosít, átlagos hangerő mellett.

 

Forrás: www.tpvision.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.291700 másodperc.