Sztereó MagazinIgazi bestiát rakott össze a Legacy Audio

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 16., Hétfő 13:00

A társaság Denverben (CEDIA Expo 2019) mutatta be új házimozi erősítőjét, ami mellett egy kompakt monitor hangfalat is kiállítottak. Utóbbi a gyártó szerint a piacon fellelhető, legjobb nagy felbontású, kompakt készülék...

legacy-beast-amp-640.jpg

 

A LEGACY iV7 (BEAST) AMP AV erősítőről egyelőre sokat nem árultak el, így mindössze annyit lehet tudni, hogy az alapváltozat hét csatornát kezel, s mindegyiken 600W (8 ohm) teljesítményt kínál. A készüléket a legújabb ICEedge D osztályú erősítő technológia köré építették és a rackelhető nyolc csatornás változat a Dolby Atmos, DTS: X rendszerek meghajtására is alkalmas. A részleteket az év végére ígérte a gyártó.

 

legacy-calibre-640.jpg

 

A másik érdekesség a LEGACY CALIBRE hangsugárzó, amely sztereó és többcsatornás házimozi rendszerekben is elhelyezhető. A Legacy Calibre Performance mintájára épített készüléket a vállalat szerint szélsőséges dinamika és nagy frekvencia-tartomány kezelésére tervezték. A dobozban négy hüvelykes AMT szalag-magassugárzó, hét hüvelykes közepes és nyolc hüvelykes basszus meghajtók kaptak helyet. Az aszimmetrikus kialakítás csökkenti a diffrakciót és megkönnyíti a meghajtók munkájának összehangolását. A hangfal passzív és hibrid (Calibre XD) változatokban is elérhető lesz, utóbbi passzív és aktív erősítést is megkövetel. Az újdonságok pontos ára és a forgalmazás kezdete egyelőre nem ismert.

 

Forrás: www.legacyaudio.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.322811 másodperc.