Sztereó MagazinKét új erősítőt küld csatába a Cambridge Audio

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 07., Szombat 17:00

Az újdonságok a méltán elismert és népszerű CXA60 és CXA80 modelleket váltják. A készülékek teljesítménye maradt, azonban megújított komponensek, átdolgozott elő és végfokozatok, valamint vadonatúj DAC kerültek a burkolatok alá...

cambridge-cxa-news-1 640.jpg

 

Az új modellek külseje első pillantásra nem változott, de a figyelmes szemlélő nyakon csíphet némi módosítást. A CXA61 jelzésű erősítő (999 USD) az elődhöz hasonlóan 60W teljesítményt kínál, de az op-erősítőt átalakították és az előfokozat, valamint a tápegység is megújult. A készülék újdonsága az ESS Sabre SE9010K2M DAC, amihez a korábbi gyakorlatnak megfelelően két optikai (24-bit / 96kHz) és egy koaxiális bemenetet (24-bit / 192kHz) tartozik, most azonban kapunk USB bemenetet is. A nagy felbontású állományok átvitelére alkalmas Bluetooth (aptX HD) kapcsolatot ezúttal már beépített egység biztosítja.

 

cambridge-cxa-news-2 640.jpg

 

Az előd örökségének számítanak az RCA és 3,5 mm-es bemenetek, analóg kimenetek, előerősítő, mélysugárzó és fejhallgató csatlakozók. A CXA 81 erősítő (1299 USD) alapvető jellemzők tekintetében a kisebb modellre hajaz, azonban ennél a típusnál csatornánként 80W teljesítményt kapunk, s a 3,5 mm-es konnektor helyére szimmetrikus XLR aljzat került.

 

Forrás: www.cambridgeaudio.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.305733 másodperc.