Sztereó MagazinKlasszikusan elegáns a TEAC TN-4D lemezjátszó

Sztereó Magazin | 2019. Augusztus 02., Péntek 13:00

A gyártó nyár elején leplezte le direkt meghajtású, analóg lemezjátszóját, aminek építése során a hagyományos tervezést és a modern megoldásokat ötvözték...

teactn4d_1 640.jpg

 

A TEAC TN-4D (259.990 Ft) lemezjátszó kellemesen visszafogott, elegáns megjelenésű modell. Más direkt meghajtású lemezjátszókkal szemben kifejezetten vékony, ugyanakkor rendkívül stabil alvázat kapunk, amely az alacsony építésű, újonnan kifejlesztett kefe nélküli szervo motornak köszönhető. A sebesség stabilitását és az egyenletes forgást, egy kristályoszcillátor szavatolja, aminek a nyomatékingadozás megszüntetésében is komoly szerepe van.

 

teactn4d_2 640.jpg

 

A készülék préselt alumínium lemeztányért kapott, ezen felül egy Sumiko Oyster MM hangszedővel szerelt SAECO hangkar biztosítja a prémium hangminőséget. A készülék phono előerősítővel is rendelkezik, így közvetlenül társítható a meglévő hifi rendszerhez. A részletgazdag hangélmény érdekében, egy NJM8080 műveleti erősítő is került a burkolat alá, ráadásként a készülék hátoldalára USB konnektor is került, azaz a rendszer a felvételek digitalizálására is lehetőséget biztosít.

 

Forrás: www.teac.jp/int

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.301365 másodperc.