Sztereó MagazinLuxman D-N150 – High-End CD lejátszó és DAC

Sztereó Magazin | 2019. Július 08., Hétfő 10:00

A gyártó újdonsága CD lemezekről ás digitális forrásokból egyaránt kivételes hangminőséget kínál. A NeoClassico II sorozatot erősítő készülék egyszerűen használható, visszafogott külsővel rendelkező darab...

Luxman-D-N150_1 640.jpg

 

A LUXMAN D-N150 a sorozat többi tagjához hasonlóan kompakt kialakítású modell, mindössze A4 lapméretnek megfelelő helyet foglal. A vastag (5 mm) alumínium burkolat és a körültekintő belső elrendezés, hatékony interferencia elleni védelmet biztosít. A készülék a Luxman D-380 lejátszótól örökölt transzportot használja, míg a digitális/analóg átalakításért Texas Instruments PCM5102A konverter felel. A beépített DAC koaxiális és optikai bemeneteken keresztül 192 kHz / 24 bites jeleket kezel, míg az USB bemenetről 192 kHz / 32 bites formátum fogadására képes.

 

Luxman-D-N150_2 640.jpg

 

A társaság új modellje az első Luxman gyártmány, amely támogatja a Bulk Pet adatátvitel módot, ami a DAC jelentősebb terhelése nélkül is kiváló hangminőséget eredményez. Az optikai kimenet lehetővé teszi a készülék DAC-hubként való használatát. A modellhez alumínium távvezérlő tartozik, amely nem csupán a lejátszó vezérlésére, hanem az SQ-N150 jelzésű integrált erősítő hangerejének szabályozására is használható.

 

Forrás: www.luxman.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.463480 másodperc.