Sztereó MagazinNagyon elkötelezett a 8K mellett a Samsung

Sztereó Magazin | 2019. Augusztus 10., Szombat 11:00

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre az éves QLED-csúcstalálkozó, aminek a Millennium Times Square adott otthont. Az esemény középpontjában a 8K technológia és annak jövője állt...

A csúcstalálkozót a kijelzőkre szakosodott Insight Media szervezte. A kivételes eseményen több mint száz, megjelenítőkkel és berendezésekkel foglalkozó vállalat, filmesek és a tech média képviselői vettek részt. Az idei csúcstalálkozó központi témája a 8K technológia volt. Szóba került többek között a 8K technológia és a piac aktuális helyzete, kompatibilis tartalmak és az eljáráshoz kapcsolódó különféle technológiák. Szó esett arról is miként segíthetnek a mesterséges intelligencia felskálázási innovációk, HDR10+ szabvány és az 5G hálózatok fejlődése a 8K még szélesebb elterjedésében.

 

samsung-8k-summit_640.jpg

 

Sonia Chen, a Samsung Displays üzletágának amerikai marketingigazgatója szerint "az 5G vezeték nélküli hálózatok terjedésével a 8K kijelzők piacán is jelentős bővülésre számíthatunk. A népszerűsítésben különösen nagy szerepe lesz az Y-generációs vásárlóknak, akik jól ismerik a gyors internetkapcsolat és a magas minőségű megjelenítés előnyeit."

 

Forrás: www.displaysummit.com

 

--

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.300782 másodperc.