Sztereó MagazinA FiiO M7 lejátszó mindent tud a hangokról

Sztereó Magazin | 2018. Július 10., Kedd 17:00

A hordozható eszközökről ismert gyártó ezúttal is biztosra ment, prémium komponensekből rakta össze újdonságát, amely szolgáltatások tekintetében sem vall szégyent…

M7_7 640.jpg

 

A FiiO M7 típusjelzésű lejátszó, egyetlen alumínium tömbből faragott házat kapott. A készülék előlapján kizárólag, egy 3,2 hüvelykes (480 x 800 képpont felbontású) TFT kijelző található, minden fizikai gombot oldalra száműztek a tervezők. A jobb oldalon az SD-kártya nyílása, míg átellenben a mechanikus hangerőszabályzó és a funkció billentyűk kaptak helyet. A kijelző nem csupán érintésre, hanem a gesztusokra is reagál, így még könnyebb eligazodni az egyébként sem túl bonyolult szoftverben.

 

M7_4 640.jpg

 

A burkolat alatt, egy ESS Sabre 9018Q2C DAC lapul, míg a rendszer központi egysége, egy hat rétegű alaplapon elhelyezett Samsung Exynos 7270 SoC. A készülék támogatja az aptX-HD és LDAC kódeket, vezeték nélküli kapcsolatot és a szoftveresen vezérelhető 3,5 mm-es kombinált kimenetet kínál. A beépített 1880 mAh kapacitású akkumulátor USB-C konnektoron keresztül tölthető, egyetlen etetés hozzávetőleg 20 óra üzemidőt biztosít. A készülék fekete és ezüst színekben vásárolható meg.

 

Forrás: www.fiio.hu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.128960 másodperc.