Sztereó MagazinA házimozi rajongókat szólítja meg a Rotel

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 13., Csütörtök 18:00

A japán vállalat legújabb surround hangprocesszora, Dolby Atmos és DTS: X állományok kezelésére képes, de további szolgáltatásokat is kínál...

A ROTEL RSP-1576 (2,399 USD) burkolata alatt két Texas Instruments DSP és hat Wolfson 24 bit / 192 kHz felbontást támogató DAC kapott helyet, amelyek támogatják a 7.1.4 csatornás házimozi konfigurációkat. Az aptX Bluetooth vezeték nélküli technológia mellett, MM phono modul és a hangzás finomítására szolgáló, tíz sávos parametrikus equalizer is a csomagba került. A készülékbe gondosan elválasztott hang- és videofeldolgozó áramkörök kerültek; a mérnökök nagy figyelmet fordítottak a jelátvitelre, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű teljesítményt.

 

rotel_1 640.jpg

 

rotel_2 640.jpg

 

A készülék hátoldalán HDMI 2.0a be és kimenetek, koaxiális és optikai digitális konnektorok, szimmetrikus XLR bemenetek és RCA analóg csatlakozók, valamint 24 bites / 192 kHz-es hangot támogató USB csatlakozó kaptak helyet. A gyártó a későbbi bővítésre is lehetőséget biztosít, beleértve az RS232 és IP, valamint infravörös (IR) vezérlők használatát.

 

Forrás: www.rotel.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.131338 másodperc.