Sztereó MagazinA szemet is kényezteti a GATO Audio PWR-222 erősítő

Sztereó Magazin | 2018. Július 07., Szombat 18:00

A dán vállalat a kétezres években kezdett dolgozni a következő generációs erősítő technológián, aminek kézzelfogható eredménye elsőként az AMP-150 integrált erősítőben mutatkozott meg. Az elmúlt évtizedet a csapat a megoldás finomításával töltötte...

GatoPWR_5 640.jpg

 

A PWR-222 egészen kiváló teljesítménnyel (250W / 8 ohm) rendelkező mono erősítő. A szuper alacsony zajszintet kínáló bemeneti fázis, valamint a gondosan optimalizált PCB-kialakítás nagyszerű jel / zaj arányt és hatalmas sávszélességet biztosít. Az igényesen megmunkált alumínium házon, egy mechanikus tárcsa található, amely releváns adatokat (kimenet, hőmérséklet, üzemállapot) közvetít.

 

GatoPWR_1 640.jpg

 

A készülék saját fejlesztésű TwinFET kialakítással rendelkezik, amely korrekciós áramkörök és komponensek hozzáadása nélkül képes kiküszöbölni a nagy teljesítményű erősítőkre jellemző problémákat. Egy tipikus MOS-FET push-pull kimeneti fokozat pozitív és negatív polarizált tranzisztorokból áll; ez aszimmetrikus erősítést eredményez, ami gyakran vezet torzuláshoz. Ezzel szemben a Gato Audio, csak két tökéletes párt alkotó (azonos polarizációval rendelkező) tranzisztort használ, amely hibátlan szimmetrikus reprodukciót és természetes hangminőséget garantál. A készülék hátoldalára XLR és RCA bemenetek, egy pár WBT NextGen hangsugárzó kimenet, valamint egy mini jack csatlakozó került.

 

Forrás: www.gato-audio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122039 másodperc.