Sztereó MagazinA TASCAM ragaszkodik a bevált dolgokhoz

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 09., Csütörtök 11:00

A TASCAM a TEAC Corporation leányvállalata, profi stúdióberendezések gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A vállalat nevéhez fűződik az első kazettás, otthoni használatra szánt stúdió magnó, ami megkönnyítette az amatőr hangmérnökök dolgát...

 

202mkvii_1 640.jpg

 

 

A gyártó 202MKVII elnevezésű újdonsága elsősorban különböző létesítmények számára lehet érdekes, de az USB kimenetnek köszönhetően a készülék, régi szalagok archiválására is remekül használható. A rack-be is szerelhető magnó kiváló hangminőségét a gyártó professzionális közegben eltöltött, évtizedes tapasztalata szavatolja. Mindkét deck szimultán képes rögzíteni és lejátszani, megkönnyítve ezzel a szalagokkal végzett munkát. Felvétel készítése vagy archiválás közben a második egységben előkészíthető a következő munkafolyamat, amivel rengeteg időt lehet megspórolni.

 

202mkvii_2 640.jpg

 

A kétfejes egységeket normál és króm szalagok használatára tervezték; a pontos sebességet DC szervomotor biztosítja. A készülék RTZ és ismételt lejátszási funkcióval rendelkezik, növelhető és csökkenthető a tempó és a hangmagasság. Az előlapra helyezett mikrofon és fejhallgató (6,3 mm) bemenet megkönnyíti a spontán felvételt; a ki és bekapcsolható zajcsökkentő technológia segít a tökéletes hanganyag elkészítésében. A hátoldalon RCA konnektorok és USB csatlakozó található, utóbbi a megfelelő célszoftverek birtokában a felvételek digitalizálását teszi lehetővé. A készülék vezérlését távkapcsoló teszi kényelmesebbé.

 

Forrás: www.tascam.eu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.158284 másodperc.