Sztereó MagazinAll-in-One lemezjátszót készített a McIntosh

Sztereó Magazin | 2019. Január 25., Péntek 17:00

A gyártó újdonsága arra született, hogy áthidalja az analóg és digitális technológiák közötti szakadékot. A készüléket mindenre kiterjedő alapossággal tervezték meg, így kitűnő alapja lehet egy kompakt hangrendszernek...

MTI100_1 640.jpg

 

A McIntosh MTI100 (6500 USD) első pillantásra hagyományos lemezjátszónak tűnhet, azonban ennél sokkal többről van szó. A készüléket D osztályba sorolt erősítővel szerelték, kapunk egy árnyékolt phono előerősítőt, valamint egy elektroncsöves előerősítő is a csomag részét képezi. A vezetékmentes adatátvitelt Bluetooth modul biztosítja, ezen felül analóg és digitális konnektorok, fejhallgató-csatlakozó és mélynyomó kimenet kerültek a berendezésre. A fejhallgató-aljzathoz High Drive fejhallgató erősítő tartozik, amely nagy kimeneti teljesítményt biztosít és gyakorlatilag minden fejhallgató típust képes kezelni.

 

MTI100_2 640.jpg

A kétsebességes lemezjátszó a gyártóra jellemző esztétikával rendelkezik. Az alvázat zónákra osztották és üveglappal borították, amely megoldás segít a nem kívánt rezgések kezelésében. Az esztergált lemeztányér alumíniumból készült, szendvics felépítésű. A meghajtásról szíj, míg a pontos rotációs sebességről szinkronmotor gondoskodik. Az egyenes alumínium hangkar végére Sumiko Olympia (MM) hangszedő került, amit a jobb teljesítmény érdekében átalakított konzolba helyezett, elliptikus stylussal szereltek. A készülék vezérlését a mellékelt távkapcsoló könnyíti meg.

 

Forrás: www.mcintoshlabs.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.370910 másodperc.