Sztereó MagazinAnalóg előerősítővel bővül a QUAD Artera sorozata

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 26., Csütörtök 14:00

A készülék fejlesztésével megbízott csapatot azzal indították útnak, hogy készítsenek egy modern megjelenésű, könnyen konfigurálható modellt, amely a klasszikus funkciókat házasítja a fejlett technológiákkal...

quad-artera-pre-1 640.jpg

 

Az ARTERA PRE (990 USD) letisztult esztétikával rendelkezik. A minimalista előlap texturált alumíniumból készült, míg két oldalt CNC megmunkált hűtőbordák kaptak helyet. A kör alakú OLED kijelzőbe érintésérzékeny vezérlők kerültek, de természetesen egy jól felszerelt távkapcsoló is tartozik a készülékhez. Az új modell hosszú kihagyást követően, újból alkalmazza a QUAD Tilt vezérlést, amit még Peter Walker a társaság alapítója dolgozott ki a nyolcvanas évek elején. A hangerőszabályzó technológia 1 dB lépésekben képes a kezelt spektrum mindkét végét módosítani, így sokkal hatékonyabban használható a hang általános egyensúlyának beállítására. Az új modell esetében extra analóg szűrőket is kapunk amelyek kombinálhatók, így egyedi EQ profilok rendelhetők a különböző forrásokhoz, ráadásul beállítások valós időben is elvégezhetők.

 

quad-artera-pre-2 640.jpg

 

A készülék MM és MC hangszedővel szerelt lemezjátszókkal is összedolgozik, ezen felül egy integrált fejhallgató-erősítőt is kapunk. A hátoldalon RCA és XLR konnektorok sorakoznak, mindegyik bemenet használható közvetlen üzemmódban, megkerülve az aktuálisan inaktív áramköröket. A bemenetek nyeresége (érzékenysége) 0,5 dB lépésekben (-8 dB/+8 dB között) finomítható, így lehetőség van a különböző források közötti szint kiegyenlítésére. Az egyik RCA aljzat igény esetén AV bypass módban is használható, lehetővé téve a külső AV processzorok használatát. A kimenetek között egy 12 voltos trigger kijárat is helyet kapott, így a készülékhez társított eszközök együtt kapcsolhatók ki és be. Az új modell természetesen tökéletesen képes együttműködni a sorozat többi komponensével, de harmadik féltől származó modellekkel is kényelmesen használható.

 

Forrás: www.quad-hifi.co.uk

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.328066 másodperc.