Sztereó MagazinArcam AV860 – Házimozi processzor

Sztereó Magazin | 2017. Október 09., Hétfő 13:00

Az erősítőkre és házimozi processzorokra specializálódott gyártó aktuális csúcsmodellje, minden helyzetre fel van készítve. A készülék lazán kezeli az elterjedt térhatású hangformátumokat, ami mellé egy hatékony szobaakusztika korrektort is kínál...

ARC_1 640.jpg

 

A berendezés egy otthoni felhasználásra szánt házimozi processzor, használatához szükség van végerősítő(k)re. A készülék belső felépítése aszimmetrikus, ami azt jelenti, hogy a hátoldalon található tucatnyi konnektor a szimmetrikus jeleket konvertálja, tehát nem a professzionális készülékek magas jelével dolgoznak.

 

 

ARC_5 640.jpg

 

 

A kategóriának megfelelően a HDMI (2.0) aljzatok dominálnak, megvannak a megszokott koaxiális és optikai digitális bemenetek, nem maradtak le az analóg RCA csatlakozók, s az USB port sem. A hálózat eléréséhez Ethernet csatlakozót kínál a gyártó, ugyanakkor WiFit senki ne keressen, hiszen a gyártó szerint vezeték nélküli megoldás, negatívan befolyásolja a hangminőséget. A készülékben egyébként, egy beépített DAB/FM rádióvevő is helyet kapott.

ARC_2 640.jpg

A készülék rendelkezik a Dirac szobaakusztika korrekciót végző rendszerrel. A profi hangstúdiók és mozik világából származó technológia segítségével, jobban szólalhatnak meg a rendszerbe épített hangsugárzók. Nem árt azonban figyelembe venni, hogy a Dirac nem egy plug&play megoldás, így beállítása sok türelmet és időt (esetleg szakembert) igényelhet.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118183 másodperc.