Sztereó MagazinAstell & Kern SP1000M – Zászlóshajó kicsiben

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 12., Szerda 11:00

A vállalat tovább bővíti topkategóriás DAP kínálatát, ezúttal a CES Best of Innovations díjat elhódító SP1000 lejátszó alapjaira épített, de annál kisebb készüléket mutattak be. Az újdonság forgalmazása októberben kezdődik...

Az SP1000M (2.399 USD) felépítés, teljesítmény és szolgáltatások tekintetében a nagyobb modellt idézi, azonban a készülék csak 4,1 hüvelykes (5 hüvelyk helyett) HD kijelzőt kapott. A burkolat alá két AK4497EQ DAC került, ami szélesebb hangszínpadot és jobb sztereó szétválasztást biztosít. Az elődből származó nyolcmagos processzor nemcsak gyorsabb rendszerindítást tesz lehetővé, hanem a feldolgozásra is jótékony hatással van.

 

astell&kern_640.jpg

 

A készülék az alapváltozathoz hasonlóan, képes kezelni a 32-bit / 384 kHz felbontású PCM hangfájlokat, valamint támogatja a natív DSD lejátszást. Az USB-C 3.0 támogatás villámgyors adatátvitelt biztosít; a zenék 128 GB belső tárhelyre menthetők, ami legfeljebb 400 GB-ig bővíthető. A készülék a nagyobb modell hálózati szolgáltatásait (WiFi, aptX HD Bluetooth) kínálja, zene-centrikus grafikus felhasználói felülettel és az újdonságnak számító Android APK támogatással rendelkezik. Utóbbi lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen telepítsenek további zenei streaming szolgáltatásokat a készülékre.

 

Forrás: www.us.astellnkern.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.129150 másodperc.