Sztereó MagazinÁtdolgozta kedvelt hangfalát az Apertura Audio

Sztereó Magazin | 2019. Április 05., Péntek 18:00

Az Armonia Evolution a gyártó sokak által kedvelt modelljének újabb kiadása. A hangfal felépítése változatlan, de a kabinet belsejét érintő módosítások, a nagyobb szalagsugárzó, valamint az átdolgozott keresztváltó jobb teljesítményt szavatol...

Az ARMONIA EVOLUTION hangfal mérete nem változott az elődhöz képest, azonban a kabinet belső szerkezetében jelentős módosításokat eszközöltek. A vázat megerősítették és olyan speciális területeket hoztak létre, ahol csillapító anyagok alkalmazhatók. A kabineten belül, több olyan felületet is létrehoztak, amelyek hatékonyan törik meg az állóhullámokat, míg a lefelé irányuló vibrációt mechanikus földelés enyhíti.

 

armoniaevo_640.jpg

 

A korábbinál nagyobb méretű (8 x 120 mm) szalagsugárzó polimer membránt kapott, illetve szendvics szerkezettel rendelkezik, amivel sikerült csökkenteni a torzítást és növelni a dinamikát. A 180 mm-es mélyközép meghajtó, szövött polipropilén kompozit kónuszt és nagyobb hangtekercset kapott. A hangfalba vadonatúj crossover került, amely független lapkát biztosít a low-pass és high-pass szakaszoknak. A kábelezés kézzel történt, míg a komponenseket úgy helyezték el, hogy elkerülhető legyen a mágneses interferencia. Az új változat 37-30 000Hz közötti frekvencia-tartományt és 8 ohm impedanciát kínál, valamint 87 dB érzékenységgel rendelkezik.

 

Forrás: www.apertura-audio.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.139856 másodperc.