Sztereó MagazinAZ Ortofon folytatja a százéves jubileum ünneplését

Sztereó Magazin | 2018. Július 10., Kedd 19:00

A gyártó ezúttal a Concorde hangszedőt újította meg, amelynek története egészen a hetvenes évek végére nyúlik vissza. Ekkor került piacra az a modell, amely radikálisan más volt, mint a riválisok által gyártott eszközök…

Conc_3 640.jpg

 

Az eredeti modellt a díjnyertes ipari formatervező, Jan Trägårdh készítette, akit 1979-ben a Danish Industrial Design Award elismeréssel díjaztak a munkájáért. A koncepció, egy olyan integrált (patron + fej) hangszedő megalkotására irányult, amely csavarok és vezetékek nélkül szerelhető fel a hangkarra. A feladatot maximálisan sikerült teljesíteni, hiszen a modell rendkívüli népszerűségre tett szert, számtalan inkarnációja született és több technológiai alapvetés köszönhető neki.

 

Conc_4 640.jpg

 

A CONCORDE CENTURY hangszedő természetesen a legenda formavilágát örökölte, nyugodt és homogén a teljes spektrumban részletező hangzással rendelkezik. Az eszközt Nude Fine Line stylussal szerelték, aminek karcsú profilja a legkisebb változásra is érzékenyen reagál. Az exkluzív kiadású újdonság fekete bársonnyal bélelt, lakozott dobozban kerül forgalomba, egyelőre ismeretlen áron.

 

Forrás: www.ortofon.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.125374 másodperc.