Sztereó MagazinAz otthoni projektorok új korát nyitja meg a Sony.

Sztereó Magazin | 2017. Január 09., Hétfő 04:00

a Sony a VPL-VZ1000ES ultra rövidszórású 4K HDR házimozi projektorral. Minden eddiginél könnyebben élheti át a házimozizás élményét otthonában.


2017. január 4. LAS VEGAS, – A Sony bejelentette, hogy az ultra rövidszórású házimozi termékcsaládja a VPL-VZ1000ES 4K HDR projektorral bővül, amely tökéletesen passzol bárki otthonába. A Sony legújabb, innovatív lézer fényforrású projektora natív 4K felbontásban képes megjeleníteni a magas dinamikatartományú (HDR) tartalmakat. A projektor a faltól mindössze 6 hüvelyk távolságról képes tekintélyt parancsoló, 254 cm-es (100 hüvelyk), 16:9 képarányú képpel megtelíteni a szobát.

 

ImageGen.ashx.jpg

 

Kikapcsolt állapotban a kompakt és elegáns VPL-VZ1000ES szinte észrevehetetlen a többi lakberendezési tárgy között. Nem számít, hogy otthonunk milyen kialakítással rendelkezik, ezentúl a nappaliból vagy a hálószobából is mozitermet varázsolhatunk, a projektorral kényelmesen élvezhetjük a magával ragadó vizuális élményt.

„Mostanáig a házimozizás kedvelőinek külön szobát kellett fenntartaniuk, ha kivetítőn szerették volna élvezni kedvenc tartalmaikat. Azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy csak erre fenntartson egy szobát. Az új VPL-VZ1000ES lehetővé teszi, hogy varázslatos házimozi élményt élhessünk át otthonunkban bárhol, akár 120" méretben” - mondta Thomas Issa, a Sony Professional Solutions Europe termékmenedzsere. „Újgenerációs ultra rövidszórású projektoraink forradalmat hoznak a házimozizásban, amelyek hihetetlen, 4K HDR felbontásban jelenítik meg a képeket csupán pár centiméterre a faltól, ráadásul ezek az eszközök kikapcsolás után könnyedén vegyülnek el lakberendezési tárgyaink között.”

 

VPL-VZ1000ES.jpg

 

A VPL-VZ1000ES projektor kis méretével (nagyjából 925 x 494 x 219mm) és tömegével (megközelítőleg 35 kg) szinte dekorelemként is működik. Körülbelül 40 százalékkal kisebb és jóval alacsonyabb áron lesz elérhető, mint a jelenleg elérhető Sony LSPX-W1S 4K ultra rövidszórású projektor. Kis méretének és alacsonyabb árának ellenére a VPL-VZ1000ES képes 2500 lumen fényerőt generálni, amely 25 százalékkal fényesebb, mint a LSPX-W1S Life Space UX projektor. A Sony fejlett SXRD™ paneljei a Z-Phosphor™ lézerfény motorral közösen magas dinamikájú kontrasztot hoznak létre, külön kiemelve a HDR tartalom erősen és alacsonyan megvilágított részeit. A VPL-VZ1000ES Z-Phosphor lézer fényforrás a hagyományos projektor lámpáknál sokkal gyorsabban éri el a végső fényerőt, valamint tovább élvezhetjük a megfelelő fényerősséget és színhűséget anélkül, hogy a projektorlámpa kicserélésével kellene foglalkozni.

 

 

Engedjük szabadjára képzeletünket

 

A VPL-VZ1000ES-t egyedi kialakításának köszönhetően szinte bárhol elhelyezhetjük a szobában. A projektor ideális lehet azok számára, akik kisebb vagy nagy belmagasságú helyiségben szeretnék élvezni a nagyméretű kijelzőt. Mivel a projektor a nézők előtt és nem mögött helyezkedik el, így megszűnnek a mennyezeti lámpák vagy ventilátorok okozta zavaró beárnyékolások. Ezzel a projektorral bármelyik falunkon egy új világba nyithatunk életnagyságú ablakot. A mai modern kialakítású otthonok nagyméretű ablakokkal és korlátozott falfelülettel rendelkeznek, ezért szükség lehet egy legördülő vetítővászonra, amelyet az ablak elé gördítve nézhetjük kedvenc filmjeinket, sportközvetítéseinket. A végén pedig csak fel kell húzni a vetítővásznat, és élvezhetjük tovább a kilátást.

 

SONY_Projector_Living_Angle.jpg

 

A Sony új elegáns projektorával bárki a nappalijában élvezheti a hatalmas képernyő előnyeit. Ez teszi a VPL-VZ1000ES-t igazi kuriózummá: a felhasználók olyan élményekben részesülhetnek a házimozizás és ultra rövidszórású vetítés terén, mint eddig soha.

 

0dd10c8de3be1e6b01c697705b6c1123.jpg

 

A VPL-VZ1000ES ultra rövidszórású 4K HDR házimozi projektor 2017 áprilisától elérhető.

 

www.sony.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.112754 másodperc.