Sztereó MagazinBakelit rajongókat szólítja meg a SweetVinyl

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 08., Szerda 11:00

A készülékek zajcsökkentő eszközök, amelyek a sérült bakelitek hangminőségét hivatottak javítani, így a régi lemezgyűjteménnyel rendelkező felhasználók számára lehetnek érdekesek...

A SUGARCUBE SC-1 a saját fejlesztésű Click & Pop technológiát használja, ami egy speciális algoritmus segítségével ismeri fel és távolítja el a nem kívánt zajokat. A készülék nemcsak a fizikai sérüléseket, hanem az elégtelen tárolásból és szennyeződésből fakadó hibákat is képes kezelni.

 

sugarcube_1 640.jpg

 

A berendezés kezelése végtelen egyszerű, csak el kell indítani a folyamatot és a tárcsa elforgatásával beállítani annak erősségét. A gyártó szerint az eljárás nem befolyásolja az eredeti felvételt, tehát megmarad annak karaktere és tisztasága. A készülékhez jár egy USB kulcs, aminek csatlakoztatásával az okoseszközök (telefon, táblagép) távvezérlőként használhatók. A SUGARCUBE SC-2 alapvető jellemzői nem változtak, ugyanakkor ez a készülék már tudja azonosítani, rendszerezni és címkézni a felvételeket, amit a kijelzőn meg is jelenít, megkönnyítve ezzel a munkát. A hátoldalon található RCA konnektor segítségével, mindkét eszköz könnyen társítható a különböző rendszerekhez.

 

Forrás: www.sweetvinyl.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.151796 másodperc.