Sztereó MagazinBefutott a NUBERT nuPro XS-7500 soundbar

Sztereó Magazin | 2019. Június 13., Csütörtök 11:00

A gyártó közleménye szerint az újdonság egy all-inclusive csomag, amely a legjobb hangminőséget kereső filmrajongók és zenekedvelők számára készült, s ami akár a kompakt sztereó hangrendszerek alternatívája is lehet...

nupro-xs-7500_1 640.jpg

 

A nuPro XS-7500 (1490 EUR) elsősorban a házimozi rajongók kedvét keresi, ennek megfelelően a kialakítás során az optimális beszédérthetőség és dinamikus hanghatások tökéletes reprodukciója került a középpontba. A berendezés kifejezetten masszív építésű, integrált Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így a kompatibilis források villámgyorsan társíthatók. A burkolat alatt hat csatornás digitális erősítő kapott helyet, amely 600W teljesítményt biztosít.

 

nupro-xs-7500_2 640.jpg

 

A készülékben a nuPro X-Active sorozat kompakt és álló modelljeiben is alkalmazott digitális jelfeldolgozó processzor (DSP) található, amely nem csupán a kiváló lejátszási minőséget garantálja, hanem a hangélmény finomítását (dedikált közép és basszus vezérlés, öt sávos hangszínszabályzás) is lehetővé teszi. A készülék egy ún. wide áramkörrel is rendelkezik, amely a klasszikus sztereó hangteret képes nyújtani és mélyíteni. A berendezést hagyományos gombokkal, távvezérlővel vagy iOS/Android kompatibilis alkalmazással lehet vezérelni. A kihajtható lábak helytakarékos elhelyezést tesznek lehetővé.

 

Forrás: www.nubert.de/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.485472 másodperc.