Sztereó MagazinBefutott az új Peachtree deepblue3 hangrendszer

Sztereó Magazin | 2018. Április 15., Vasárnap 19:00

A harmadik generációs hangkeltő, ahogy várható volt az előd legjobb tulajdonságait örökíti tovább, azonban egyes jellemzőket átdolgoztak és a megújult elvárásokhoz igazítottak…

A deepblue sorozatot öt évvel ezelőtt indította a gyártó, hogy cáfolja azt a vélekedést, miszerint vezeték nélkül, képtelenség igazán jó hangélményt kínálni. A korábbi modellek nagyon jó visszajelzéseket kaptak, sokak szerint az egyik legjobb vezeték nélküli hangélményt kínálják a piacon.

 

deepblue_4 640.jpg

 

A gyártó bevallása szerint a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy egy alapvetően kis kabinetből kellett, kontrollált és dinamikus basszust kicsikarni. Mindehhez olyan mély hangszórókra volt szükség, amelyek sok levegőt képesek mozgatni. A deepblue3 dobozába 440W teljesítményű erősítő került, amely összesen öt darab meghajtót dolgoztat. A kabinetbe, két 25 mm-es lágy dóm tweeter és két 75 mm-es mélyközép egység, valamint egy hosszúlöketű 165 mm-es mélynyomó került.

 

deepblue_2 640.jpg

 

A használathoz, nincs szükség alkalmazásra, könnyen és egyszerűen társítható a különböző forrásokhoz, ezekből egyszerre ötöt képes kezelni a készülék. A mellékelt távkapcsoló segítségével, különböző mélyhang szintet lehet beállítani, amelyek között gyerekjáték a váltás. A Smart Volume funkció automatikusan beállítja frekvenciatartomány, így minden körülmények között tiszta, torzításmentes hangot kapunk.

 

Forrás: www.peachtreeaudio.com

 

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.146090 másodperc.