Sztereó MagazinBejelentették a McIntosh C49 előerősítőt

Sztereó Magazin | 2019. Május 22., Szerda 17:00

A klasszikus McIntosh esztétikával rendelkező készüléket a gyártó DA1 digitális audió moduljával szerelték, amely jelentősen megkönnyíti az eszköz jövőbeni frissítését...

mcintoshc49_1 640.jpg

 

A MCINTOSH C49 előerősítő (5000 USD) két szimmetrikus, három aszimmetrikus, MM és MC phono konnektorral rendelkezik, míg a digitális csatlakozóként két koaxiális, két optikai, egy USB és egy MCT aljzatot kapunk. A DA1 modulban nyolc csatornás, 32 bites digitális/analóg konverter (DAC) található, amely Quad Balanced módban üzemel és többek között kezeli a DSD256, illetve a DXD (384kHz) nagy felbontású állományokat. A könnyebb vezérlés érdekében a készülék összes bemenete címkézhető, ahogy a társított források finomhangolására is lehetőség van.

 

mcintoshc49_2 640.jpg

 

A berendezés a Home Theatre Pass segítségével könnyen integrálható házimozi rendszerbe, a Power Control portok lehetővé teszik a csatlakoztatott McIntosh komponensek egyszerű be- és kikapcsolását. További kényelmi funkció, hogy az adatportok távvezérlő parancsokat küldhetnek a csatlakoztatott forráskomponenseknek. Az eszköz a vállalat szabadalmaztatott High Drive fejhallgató-erősítő modulját is megkapta. Az újdonság a klasszikus McIntosh formavilágot viszi tovább, fekete üveg előlap, analóg gombok, megvilágított logó és alumínium élzárók jellemzik a készüléket.

 

Forrás: www.mcintoshlabs.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.326199 másodperc.