Sztereó MagazinBemutatkozik a Cary Audio SLI-80HS integrált erősítő

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 27., Péntek 12:00

A készülék népszerű SLI-80 Signature integrált erősítő megújított, részben átalakított és újragondolt változata, amely a gyártó szerint nem tagadja meg az örökségét...

cary-sli-80hs-1 640.jpg

 

A CARY AUDIO SLI-80HS (Heritage Series) erősítő megjelenését kicsit kozmetikázták, ennél azonban sokkal fontosabbak és érdekesebbek a teljesítményt érintő módosítások. Az egyik fontos változtatás, hogy a csöves helyett szilárdtest rektifikációt alkalmaztak a mérnökök, amely jelentős hatást gyakorol a dinamikára. Ezen felül megújított huzalozás, lecserélt ellenállások és egyéb frissítések javítják az általános hangélményt. A készülék csatornánként két KT88 csövet dolgoztat, előfeszített push-pull (AB) architektúrában. A KT88 csövek előtt, két 6922 (input puffer/preamp) cső és két 6SN7 (pre-drive/phase inverter) cső található, amik mögött a transzformátorok kaptak helyet.

 

cary-sli-80hs-2 640.jpg

 

A készülékben pont-pont huzalozást alkalmaztak. A kondenzátorokat a Mundorf, valamint a United Chemi-Con szállította, ezen felül Dale ellenállások és Eaton kapcsolók, illetve Alpok hangerőszabályzó került beszerelésre, de a gyártó oldalán keresztül különböző alternatívák is rendelkezésre állnak. A készülék előlapi kiosztása magáért beszél, míg hátul szimmetrikus elrendezés fogad, ugyanis az erősítő két pár hangsugárzó meghajtására képes. A készülék teljesítménye trióda üzemmódban 40W (8 ohm), míg ultra-lineáris módban 80W (8 ohm). A két üzemmód között manuálisan lehet választani.

 

Forrás: www.caryaudio.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.323349 másodperc.