Sztereó MagazinBemutatkozik a Dune HD Ultra 4K médialejátszó

Sztereó Magazin | 2019. Március 01., Péntek 18:00

A Dune HD több kiváló minőségű digitális eszközt kínál a professzionális és otthoni felhasználók számára. A termékvonal alján a megfizethető kompakt set-top boxok, míg a csúcsán a professzionális igényeket is kielégítő médialejátszók találhatók...

A DUNE HD ULTRA 4K a vállalat következő generációs HDR médialejátszója és Android Smart TV doboza. A készülék számos digitális hang- és képformátumot támogat, egyedülálló kombinációját nyújtja a Dune HD és az Android ökoszisztémáknak. A több éven át fejlesztett Dune HD GUI párhuzamosan fut az Android operációs rendszerrel, így a különböző Dune HD bővítmények mellett, több millió Android alkalmazás is elérhető. A kibővített rendszer minden korábbinál több kényelmi funkciót kínál, míg az Android Playback Accelerator technológia segít intelligensen kezelni az operációs rendszer erőforrásait, minimalizálva annak hatását a lejátszó motorra.

 

dune4kultra_2 640.jpg

 

A burkolat alatt egy ESS SABRE PRO Hi-End DAC chip (ES9038PRO) található, amely kivételes hangminőséget biztosít. A beépített XMOS hangprocesszor az eredeti mintavételi frekvenciákat megtartva hibátlan feldolgozást szavatol. A megfelelő videó- és hangminőség biztosítása érdekében a készülék két darab Hi-End R-típusú transzformátort kapott, amelyek elkülönítve szolgálják ki az analóg és digitális áramköröket. A berendezésbe kizárólag gondosan válogatott, prémium alkatrészek (pl. NEUTRIK csatlakozók, Vishay, WIMA és Nichicon kondenzátorok, Schottky diódák) kerültek. A lejátszó belső tápegységgel rendelkezik és passzív hűtést használ.

 

dune4kultra_1 640.jpg

 

A készülék egyszerre, akár két 3,5 hüvelykes merevlemez fogadására is képes. A tárolók közül egy fixen rögzített, míg a másikat az előlap mögé rejtett fiókba lehet elhelyezni. Az otthoni házimozi és zenelejátszó rendszerekbe történő beillesztéshez számos dedikált csatlakozót kapunk. A fejhallgatóval történő zenehallgatáshoz, egy 6,3 mm-es konnektorhoz tartozó fejhallgató-erősítő is rendelkezésre áll. A készüléket egy tanulási funkcióval is bíró infravörös távkapcsolóval, s egy Bluetooth AirMouse távvezérlővel szállítják. A gyártó újdonsága elsősorban azok számára készült, akik a házimozizás mellett egy kiváló minőségű zenelejátszót is keresnek.

 

Forrás: www.dune-hd.com/eng

 

A termékek hazai forgalmazója a Neon Multimédia Kft.

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.354745 másodperc.