Sztereó MagazinBemutatkozik a HEGEL H120 integrált erősítő

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 21., Szombat 11:00

A RÖST hálózati szolgáltatásokat is biztosító erősítőt váltó újdonságot a nagyobb modellekből örökített megoldásokra építették, aminek eredménye egy kiváló hangminőséget szavatoló, megfizethető árú készülék lett...

A HEGEL H120 integrált erősítő 75W teljesítményt kínál, minimális torzítás és rendkívül alacsony zaj mellett. A készüléket a visszafogott árcédula ellenére a nagyobb modelleket idéző funkcionalitás jellemzi, azaz Control4 SDDP, Spotify Connect, AirPlay támogatás, valamint UPnP és ROON (utólagos frissítéssel) kompatibilitás egyaránt a csomag részét képezi.

 

hegel-h120-640.jpg

 

A digitális/analóg konverter a H190 modellből érkezett, tehát dinamikus és pontos reprodukcióra lehet számítani, ugyanakkor a DSD és MQA támogatásról ezúttal kimaradt. Az analóg erősítő szakasz is megújult, s bár a változtatások kevésbé markánsak, azért a gyártó szerint hallható a fejlődés. Az erősítő egyedileg konfigurálható bemenetekkel rendelkezik, valamint lehetőség van fejhallgató és hangszóró kimenetek hangerejének beállítására, ahogy az indulási hangerőt is mindenki igényeinek megfelelően szabályozhatja. A hátoldalon két analóg (RCA), egy szimmetrikus analóg (XLR), három optikai digitális és egy koaxiális digitális konnektor, valamint egy USB és hálózati csatlakozó található.

 

Forrás: www.hegel.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.329705 másodperc.