Sztereó MagazinBemutatkozik az ALLNIC Audio H-7000V phono egység

Sztereó Magazin | 2019. Január 06., Vasárnap 17:00

A kilencvenes évek elején alapított dél-koreai vállalat csöves erősítők, analóg eszközök és kiegészítők gyártásával foglalkozik. A társaság alapítója Kang Su Park éveken át a Silvawed vezető tervezője volt, s az iparág egyik nagy újítójának számít...

allnic_1 640.jpg

 

A vállalat egyedülálló, szokatlan megoldásokat alkalmaz, amelyek nagyrészt KS Park nevéhez köthetők. Az úriember előszeretettel használ közvetlenül melegített triódákat, egyedi nikkel-ötvözet transzformátorokat, LCR RIAA kiegyenlítést, s kimeneti transzformátor és kondenzátor nélküli áramköröket. A H-7000V phono erősítő a H-3000V modell megújított és átdolgozott változata. A készülék MM és MC rendszerek kiszolgálására is alkalmas, három bemenettel (pre-pre, step up, direct standard) rendelkezik és LCR kiegyenlítéssel dolgozik. A hagyományos CR vagy NFB kiegyenlítéssel szemben az LCR állandó impedanciát (600 ohm) használ, ami jótékony hatással van a frekvencia-tartományra és a teljesítményre.

 

allnic_2 640.jpg

 

A készülék érdekessége, hogy nincs kapcsoló kondenzátor és negatív visszacsatolás, két aktív nyereségfokozattal és automatikus feszültségszabályozó áramkörrel rendelkezik. A felhasználók védelmét is biztosító, szépen megmunkált előlap mögött négy E810F (drive) és két-két feszültségszabályozásban érdekelt 7233/5654 csövek lapulnak. A tiszta A-osztályú berendezés hátoldalán RCA és XLR konnektorok találhatók; a tápegység különálló házban kapott helyet.

 

Forrás: www.allnicaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.141823 másodperc.