Sztereó MagazinBemutatkozik az Audio Note TT-Three lemezjátszó

Sztereó Magazin | 2019. Február 02., Szombat 13:00

A nyolcvanas évek végén alapított brit manufaktúra új, három motoros lemezjátszója egyedi megoldásokkal biztosítja, hogy a hangélmény mindig tökéletes legyen...

antt3_2 640.jpg

Az AUDIO NOTE TT-THREE referencia szintű lemezjátszó, aminek váza és komolyabb igénybevételnek kitett alkatrészei repülőgép-ipari minőségű alumíniumból készültek. Az alvázat három részre osztották. Az egyik fülre a hangkar került, míg a másik kettő a kar és hangszedő tömegének pontosan megfelelő ellensúlyokat tart. Az egyedi megoldás miatt a felhasználóknak nem kell foglalkozni a felfüggesztés beállításával, ami jelentősen egyszerűsíti a készülék telepítését.

 

antt3_1 640.jpg

 

Az alvázra kizárólag kilenc hüvelykes Rega és AN-1s hangkar szerelhető, ugyanis csupán ezek képesek megfelelően elvezetni a rezonanciát. Az újdonság három motort dolgoztat, amelyek nagy nyomatékot biztosítanak a rendszer számára. A motorok teljesítmény felvétele meglehetősen nagy, ezért mindegyik saját tápegységet kapott, amiket három különálló dobozban helyeztek el. A készülék három sebességfokozatot kínál a motorok sebességét, egy központi vezérlőegység digitálisan szabályozza. A lemeztányér Lexanból (golyóálló üveg és polikarbonát keveréke) készült, ezért nagyon könnyű és nagy tehetetlenséggel rendelkezik. A meghajtáshoz használt szíjat kívül vezették el, ami nagyban megkönnyíti a karbantartást, vagy az alkatrészek cseréjét. A lemezjátszó fehér és fekete színben lesz elérhető, de az ár és a forgalmazás kezdete egyelőre nem ismert.

 

Forrás: www.audionote.co.uk

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.325532 másodperc.