Sztereó MagazinBemutatkozik az Audioquest Niagara 1200

Sztereó Magazin | 2019. Január 28., Hétfő 13:00

Az Audioquest Niagara 1200 prémium kategóriás tápszűrő/elosztó, amely az előd (Niagara 1000) legjobb tulajdonságait örökíti tovább, de annál hatékonyabban dolgozik, rugalmasabban használható és praktikusabb kialakítású...

Az újdonság tehát a sokak által kedvelt Niagara 1000 hifi elosztó megújított változata. Az új modell alacsonyabb elődjénél, így kevesebb helyet foglal az állványon vagy polcon, sőt igény szerint állítva is elhelyezhető. A NIAGARA 1200 szürke színű és kicsit érdes felülettel rendelkezik, így kevésbé tapad meg rajta a por és gyűjti az ujjlenyomatokat.

 

niagara-1200_640.jpg

 

A készülék hét aljzatot kínál, amelyek közül öt ultra-lineáris szűréssel rendelkezik, míg kettőt nagy áramerősségre terveztek. Utóbbira mélyládák, egycsatornás végerősítő vagy aktív hangsugárzók is köthetők. A berendezés kondenzátor technológiákat használ, amelyek jótékony hatással vannak a linearitásra és a torzításra. A lehető legjobb zajszűrés érdekében a gyártó kizárólag prémium komponensekből építkezett, míg a hatékonyságot az AudioQuest saját fejlesztésű föld-zaj elnyelő rendszere szavatolja. A készülék természetesen túlfeszültség elleni védelmet is kínál; kritikus érték felett kikapcsol és újraindul, így védve a társított rendszert a meghibásodástól.

 

Forrás: www.audioquest.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.321701 másodperc.