Sztereó MagazinBemutatkozik az Aurum Cantus V80F hangsugárzó

Sztereó Magazin | 2018. Április 13., Péntek 11:00

A harmincöt éves tapasztalattal rendelkező vállalat, kézzel gyártott, egyedi hangsugárzókat készít, amelyeket közvetlenül értékesítenek. A kis darabszámú gyártás lehetővé teszi, hogy minden modellt a vásárló igényeknek megfelelően építsenek meg...

A V80F második generációs hangsugárzó, amely a V8F alapjaira építkezik. A készülék többrétegű előlapot kapott, amely jobban megfelel a beépített meghajtók támasztotta követelményeknek. Bár a megoldás drága és időigényes, javítja a szerkezeti integritást, segíti az elemek akusztikus összehangolását, valamint a diffrakciós hatások minimalizálását.

 

ACV80F_640.jpg

 

A cseresznye, körte vagy rózsafa borítású kabineten, egy Aurum Cantus APR1.0 alumínium-szalag magassugárzó, egy 130 mm-es középsugárzó, valamint egy 200 mm-es mélynyomó osztozik. A megújított crossoverhez M-Cap MKP (magas-közép) és Aurum Cantus MKP (basszus) kondenzátorokat, nulla ohmos induktorokat és katonai minőségű, fémoxid-film ellenállásokat használtak. Az ötvenegy kilós hangsugárzó hátlapjára, aranyozott rézcsatlakozókkal szerelt terminál került. A készülék 88 dB érzékenységgel dolgozik és 8 ohm impedanciával rendelkezik. A gyártó által javasolt erősítés 50-250W.

 

Forrás: www.audiophile-direct.com

 

 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.151971 másodperc.