Sztereó MagazinBemutatkozik az RME ADI-2 FS AD / DA átalakító

Sztereó Magazin | 2018. Október 07., Vasárnap 20:00

Az újdonság csúcsminőségű átalakítást kínál az analóg és digitális állományok részére, plusz széleskörű kompatibilitást biztosít a professzionális és a fogyasztói audioeszközök számára...

Az RME AD-2 FS átalakító a rugalmas és pontos jelátvitel érdekében számos csatlakozási lehetőséget biztosít. Az analóg bemenetek a korábban bizonyított ADI-2 Pro fejlett áramköri koncepciójára építkeznek, alacsony zajszintet és torzítást, s kiterjesztett frekvencia-választ biztosítanak. A bemeneti és kimeneti szintek állíthatók, ami tökéletes kompatibilitást szavatol az analóg tartományban. A készülék az ADI-2 Pro konverziós technológiáját örökölte, így támogatja a 192 kHz mintavételi frekvenciát. A kezelőpanel világos elrendezése, a funkcionális gombok és az információs állapotkijelző miatt a vezérlés egyszerű.

 

 

 

rme_640.jpg

 

 

 

A DIG beállítással a készülék digitális átalakítóként működik, ilyenkor az AD átalakító le van tiltva, míg ANA kiválasztás esetén az analóg kimeneti áramkör, közvetlenül az analóg bemeneti áramkörre csatlakozik, inaktív DAC mellett. Utóbbi beállítás mellett analóg előerősítő használata is megoldott. A fejhallgató kimenetének hangerejét az előlapon elhelyezett gomb szabályozza; a készülék a legérzékenyebb füleseket is pontosan kezeli. A tápellátás külső egység biztosítja; a 9-15 V feszültségtartománynak köszönhetően a berendezés akkumulátorral vagy újratölthető akkumulátorral ellátott eszközökkel is használható.

 

Forrás: www.rme-audio.de/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.129854 másodperc.