Sztereó MagazinBEMUTATKOZIK AZ ULTRASONE

Sztereó Magazin | 2019. Március 04., Hétfő 14:00

A MuzixGroup forgalmazásában új fejhallgatómárka keresi magyarországi kedvelőit és hogy megtalálja őket, arra minden esélye megvan. Az ULTRASONE igazi német minőség, amit hangban és gyártásban feltétel nélküli precizitás jellemez...

Ultrasone_Headphone-company-650x408.jpg

ÚJ FEJHALLGATÓ MÁRKA MAGYARORSZÁGON

 

Annak aki figyelemmel kíséri a hazai audio-piacot bizonyára ismerősen cseng a MUZIXGROUP név, hiszen azon túl, hogy rendszeres résztvevői a HIFI SHOW rendezvényeknek, tudjuk róluk, elkötelezett hívei a magas szintű zenehallgatásnak, aminek érdekében mindíg a legkíválóbb termékeket válogatják a világpiacról, hogy megismertessék ezeket a hazai közönséggel. Az ULRASONE német fejhallgatómárka is ezek közé tartozik. Itt az ideje, hogy a következő hetekben, hónapokban kedves olvasóinkat is megismertessük a gyártóval, és az  ULTRASONE jobbnál jobb, exkluzív hangzást produkáló termékeivel...

 

ultrasone-web-01-650x400.jpg

 

 

AZ ULTRASONE STORY

 

Az Ultrasone több mint 25 éve állít elő kiváló minőségű fejhallgatókat Bajorországban. Kitartó és következetes munkájukkal az elmúlt évek során megváltoztatták a felhasználók fejhallgatókról alkotott véleményét. Az Ultrasone mérnökeinek és munkatársainak tudatos törekvése nyomán a korábban csupán funkcionális tárgyként kezelt fejhallgatókból napjainkra szemet gyönyörködtető műalkotás, egyben minden igényt kielégítő, napi használatban lévő tárgy, a zeneiparban pedig praktikus munkaeszköz lett. 

 

Headphone-Zone-Ultrasone-Edition-web-650x300.jpg

 

A FEJHALLGATÓ ÚJRADEFINIÁLÁSA

 

Első lépésként innovatív és hatékony megoldásokkal fogtak munkához, és a kagylókban újfajta, decentralizált elhelyezésű meghajtókat alakítottak ki. Ez a szabadalmaztatott és forradalmian új S-Logic technológia felelős, az Ultrasone fejhallgatókra egyedien jellemző, egyben meglepetésszerű térbeli hangzás megteremtéséért. 

A hangzás és a hang térbeli megjelenítése a fejhallgatóban, már eddig is számos rajongót szerzett a márkának a hifi, a stúdiótechnika és a zenészek körében is, mivel a hang az S-Logic technológia által természetesebb, informatívabb lett, hasonló hangzású, mint a hagyományos hangsugárzók hallgatásánál. Így talán az sem véletlen, hogy számos híres művész, mint pl. Axl Rose, a Guns' n Roses frontembere, Mózes Pelham, a népszerű bajor zenekar a LaBrassBanda zenésze, de rajtuk kívül számos nemzetközileg ismert DJ, mint Sara Castro, TAVO és a német Kai Schwarz is nagy megelégedéssel használják az ULTRASONE fejhallgatókat. 

 

ultrasone_axl_rose_WEB-650X400.jpg

 

Axl Rose a legendás Gans'n Roses együttes frontembere az Ultrasone

márka használata mellett döntött...

 

KŰLÖNLEGES FEJHALLAGTÓ KÜLÖNLEGES EMBEREKNEK

 

Az ULTRASONE fejhallgatók egyedülálló kézműves termékek. A gyártó csúcskategóriás fejhallgatói precíz és

elkötelezett odafigyeléssel készített termékek. Az elkészített darabokat időtálló dizájn és egyedülálló térbeli hangreprodukció jellemzi. Az Ultrasone volt az első gyártó, aki összekapcsolta a technológiát, az esztétikát, és az innovációt a kézzel megmunkált legjobb anyagokkal. Ennek eredményeként kiváló minőségű fejhallgatók készülnek, melyek hangzásukkal ergonomiájukkal és nem utolsó sorban esztétikai szépségükkel, egyszerre hatnak az érzékszerveinkre. 

 

HOGYAN KÉSZÜL?

 

A fejhallgatók gyártása aprólékos munkával, nagy odafigyeléssel és pontossággal történik. Az ULTRASONE márkanév mögött természetesen többfajta termék húzódik meg, melyet majd fokozatosan mutatunk be olvasóinknak. A gyártásról készült képek jól érzékletetik, hogy a német precizitással készített fülesek készítésekor mekkora figyelem koncentrálódik a minőségre.

 

gyartas-web-03-650x300.jpg

 

Az Ultrasone fejhallgatók egyik legfontosabb eleme természetes fából készűl, és mint valamennyi

alkotóelem ez is emberi kéz  alkotta "handmade"- termék.

 

 

gyartas-web-04-650x300.jpg

 

A gyár egyik munkatársa az aszalos üzemben ecsettel kezeli az Ultrasone fejhallgató

fa alkotóelemét, hogy időtálló legyen és színben megfelelően harmonizáljon a végtermékkel...

 

gyartas-web-05-650x300.jpg

 

Helyére kerül az egyik külső borító elem aminek pontos illesztése nagy odafigyelést igényel.

 

ultrasone-web-02-650x400.jpg

Ime a félkész állapot, ahol láthatjuk milyen részletes és aprólékos munkát igényel egy

Ultrasone fejhallgató precíz gyártása.

 

fĂźles-parnakkal-web-650x420.jpg

 

Asztalon a tökéletes műalkotás, az elképesztően lágy és ergonomikus habszivacs fejpárnákkal az előtérnben, amit ha egyszer a fejünkre teszünk, soha nem akarunk majd megválni tőle...

 

EGYEDI TECHNOLÓGIA

 

Az Ultrasone kifejlesztette az egyedülálló S-Logic® természetes térhangzású és ultra alacsony

emissziós technológiákat. Az ULTRASONE a legbiztonságosabb hallgatási szempontokat integrálja a legmodernebb hangreprodukciós technológiákkal. 

 

Ultrasone1-abra.jpg

 

Az ember a külső fület és fülkagylókat használja a háromdimenziós tér megértéséhez, a

hang irányának és távolságának meghatározásához. Ahelyett, hogy a belső fülbe közvetlenül érkezne a zenei információ, az S-Logic® jelek a külső fülről különböző irányokban tükröződnek mielőtt a hallócsatornába belépnének, hogy ott majd azután természetes, háromdimenziós hangzást hozzanak létre.

 

 

  Ultrasone2.jpg    Ultrasone_Edition15-Treiber-240x240-web.jpg  

 

Az Ultrasone különleges MU fém árnyékolást fejlesztett ki, hogy csökkentse alacsonyfrekvenciás mágneses sugárzást akár 98% -kal a hagyományos fejhallgatókhoz képest. 

 

 

Az Ultrasone „Gyár" egy lenyűgöző manufaktúra, ahol „enni lehet" a padlóról és elképesztő rend/ tisztaság van. München mellett, a bajor fenyvesek között megbúvó épületegyüttes egy 5+*-os wellness központra emlékeztet, ahol a munkatársak relaxáltan készíthetik a legkimunkáltabb és legmagasabb minőséget, amit csak egy precíziós német specialista megtervezhet.  Aki egyszer idetéved, az nem tud más márkára gondolni többé...

 

Reméljük, hogy ez a rövid kis bevezető felkeltette olvasóinkban az érdeklődést az ULTRASONE magas technikai szinten működő fejhallgatói iránt. Annyit előljáróban elárulhatunk, hogy már javában tesztelés alatt áll az Ultrasone Performance P840 es fejhallgató, amit hamarosan olvasóinknak is bemutatunk... Azok az kedves olvasók akik máris többet szeretnének megtudni a márkáról, javasoljuk, hogy keressék fel a MuzixGroup honlapját, ahol bővebb információhoz jutnak. ( x )

 

Az ULRASONE márka hazai forgalmazója a MuzixGroup: www.muzix.hu 

 

Muzix-logo-x-225.jpg

 

 

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.264278 másodperc.