Sztereó MagazinBemutatkozott a Gryphon Zena előerősítő

Sztereó Magazin | 2018. November 07., Szerda 13:00

A harmincöt éves évfordulót ünneplő vállalat termékeit jellegzetesen sarkos dizájn, prémium tervezési és építési minőség, valamint kompromisszumoktól mentes hangzás jellemzi...

gryphon-zena_1 640.jpg

 

A GRYPHON ZENA (15.500 EUR) kettős mono előerősítő. A készülék teljesen diszkrét, A-osztályú áramköri topológiát használ, negatív visszacsatolás nélkül. A Pandora előerősítőhöz hasonlóan ezúttal sincsenek hangvezérlők, egyensúlyszabályzók, polaritás és mono kapcsolók, amelyek negatívan befolyásolhatják a jel minőségét. A készülék szenzoros vezérlésű hangerőszabályozót kapott, ami negyvenhárom lépésben állítható. Egy opcionálisan kapcsolható funkció segít megtalálni az egyensúlyt a hangminőség, s az energiafogyasztás között. A funkció az előerősítő térfogatszabályzó pillanatnyi beállításához igazítja az erősítő előfeszítését.

 

zena-inside_2 640.jpg

 

A vállalat moduláris kiegészítőket is biztosít az esetleges bővítéshez. A PS2 Phonostage kizárólag polipropilén kondenzátorokat használ a pontos RIAA korrekcióhoz. A modulon található kapcsolók különböző (érzékenység, terhelés) opciókat kínálnak a hangzás finomításához. A készülék DAC kártyával is felszerelhető, amely az ESS Sabre ES9018 lapkakészletet használó Gryphon Kalliope D / A átalakítón alapul. A modul lehetőséget biztosít különböző PCM és DSD szűrők aktiválására a menürendszeren keresztül. A kiegészítő aszinkron USB, AES / EBU, optikai és S / PDIF koaxiális konnektorokat biztosít; az USB bemenet 32 bites / 384 kHz PCM és DSD512 állományokat kezel.

 

Forrás: www.gryphon-audio.dk/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.135075 másodperc.