Sztereó MagazinBemutatkozott a Samsung The Wall Luxury

Sztereó Magazin | 2019. Június 15., Szombat 10:00

A Samsung a CES2018 kiállításon mutatta be a „The Wall” névre keresztelt moduláris, MicroLED technológiát alkalmazó tévéjét. A készülék egyike a Samsung kijelzőtechnológiai innovációinak, amely utat mutat a jövőbe...

samsungthewallluxury_1 640.jpg

 

A társaság a közelmúltban bejelentette a THE WALL LUXURY elnevezésű, második generációs modellt, amely sokkal nagyobb felbontást kínál a korábban bemutatott prototípushoz képest. Amíg az alapváltozat 4K MicroLED tévé volt, addig az újabb készülék 8K maximális felbontásra képes, s a moduláris felépítés miatt akár 292 hüvelykes is lehet. A készülék hihetetlenül éles képet biztosít bármilyen méret, felbontás vagy forma esetén.

 

samsungthewallluxury_2 640.jpg

 

A MicroLED technológia lényege a microméter (µm) nagyságú, önálló fénykibocsátású fényforrások használatában rejlik, így nincs szükség színszűrőkre és extra világításra a tökéletes képminőséghez. A kiváló látvány mellé a MicroLED képernyő tartós (100.000 üzemóra), nagy teljesítményre képes és energia hatékony. Az újdonság a gyártó saját fejlesztésű Quantum Processor Flex AI képmotorját használja, amit kifejezetten a moduláris kialakítás támasztotta igényekhez terveztek. A hangrendszert hagyományosan a Harman Luxury Audio készítette a Steinway Lyngdorf csapatával karöltve.

 

Forrás: www.displaysolutions.samsung.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.455755 másodperc.