Sztereó MagazinBemutatkoztak a következő generációs LG tévék

Sztereó Magazin | 2019. Január 03., Csütörtök 16:00

Az LG Electronics megmutatta az új évben várható tévé kínálatát, amelynek csúcsán a gyártó Z9 8K OLED készüléke található. Az említett modell a korábban prototípusként emlegetett készülék nevesített változata...

LG-OLED-TV-2019_640.jpg

 

Az új termékvonal megkapta a vállalat második generációs α9 (alpha 9) processzorát, s használja a ThinQ AI elnevezésű technológiát. Az új gépi tanulásért felelős algoritmus a forrás és a környezeti jellemzők elemzésével segíti a jobb megjelenítést. Az új processzor folyamatosan optimalizálja a fényerőt, így mindig tökéletes HDR élményt biztosít. A hangszabályozást intelligens algoritmus végzi, amely a zászlóshajó modellek esetében 5.1 hangzás szimulálására is képes. A készülékek Google Assistant és Amazon Alexa támogatással rendelkeznek, amelyek a korábbinál még fejlettebb kényelmi funkciókat kínálnak. A tévék okos otthon rendszerekbe is integrálhatók; a megújított távkapcsolón (Magic Remote) elhelyezett dedikált gombok segítségével, számos szolgáltatás és funkció közvetlenül is elérhetővé válik. Az új beszédfelismerő algoritmus már komplexebb kérdéseket is képes pontosan értelmezni, így a felhasználóknak nem kell ismétlődő parancsokból álló kérdéssort használniuk.

 

LG-NanoCell-TV-Range_640.jpg

 

Jó hír, hogy az új processzort és technológiákat nem csupán az OLED készülékek, hanem egyes LCD modellek is megkapják. Az LCD termékcsalád a 75in 8K LCD TV (SM99) jelzésű csúcsmodellben végződik. A prémium LCD tévéket (SM9x és SM8x) az új esztendőben NanoCell TV néven lehet majd megtalálni, mert ez az elnevezés a gyártó szerint jobban utal a készülékeket jellemző technológiára. Az új OLED és LCD tévéket HDMI 2.1 konnektorral szerelik, s mindegyik támogatni fogja a HFR (High Frame Rate) eljárást, amely javítja a gyors mozgással járó tartalmak megjelenítését. A vállalat a CES2019 kiállítást megelőző sajtótájékoztatón mutatja be részletesen újdonságait, amiket január 8-11 között a Las Vegas-i Kongresszusi Központ # 11100 standján lehet majd megtekinteni.

 

Forrás: www.lgnewsroom.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.454727 másodperc.