Sztereó MagazinBemutatta új nagyágyúját a Harman Kardon

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 11., Kedd 12:00

A gyártó legújabb hangprojektora tizenhárom csatorna kezelésére képes, így extra hangsugárzók hozzáadása nélkül is képes méretes hangszínpadot előállítani és térhatású hangélményt biztosítani...

enchant_2 640.jpg

 

A HARMAN KARDON ENCHANT 1300 elnevezésű készülék a sorozat többi tagjához hasonlóan, megkapta a vállalat MultiBeam kalibrációs technológiáját, amely az adott helyiség jellemzőit figyelembe véve képes pazar térhangzás előállítására. A készülék Bluetooth 4.2 és WiFi kapcsolatokat biztosít, valamint Chromecast támogatással rendelkezik, így legalább kétszáz zenei tartalomszolgáltató kínálatához fér hozzá.

 

enchant_1 640.jpg

 

A 120W RMS teljesítményre képes eszközre, három darab HDMI konnektor is került, így kényelmesen társítható az otthonokban található forrásokkal. A gyártó állítása szerint a berendezés tiszta magas hangok, gazdag középtartomány és erőteljes basszus megszólaltatására képes, így nincs szükség külön mélynyomó használatára. A kivételes hangminőségnek persze ára is van, ugyanis az újdonságért, közel ezer eurót kér a gyártó.

 

Forrás: www.harmankardon.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.127440 másodperc.