Sztereó MagazinBemutatta újdonságait az RBH Sound

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 18., Szerda 11:00

Az amerikai társaság egy referencia kategóriás monitor hangsugárzót, valamint két vadonatúj mélynyomót leplezett le. Előbbi forgalmazását októberben kezdik meg, míg utóbbiak jövő év elején kerülhetnek a boltokba...

Az RBH PM-8 (1950 USD) kétutas modell. A merevített MDF dobozon nyolc hüvelykes alumínium mélyközép meghajtó, egy AMT magassugárzó, aktív keresztváltó és D osztályú erősítő osztozik. A DSP lelke egy FIR (Finite Impulse Response) szűrő, ami képes korrigálni a fázis rendellenességeket, illetve javítani a rendszer válaszát. A hangélményt presetek segítségével lehet tovább optimalizálni. A gyártó szerint a készüléket azoknak tervezték, akik külső erősítés nélkül szeretnék a nagy teljesítményt és hanghűséget élvezni.

 

rbh-sound-news-FB.jpg

 

A mélysugárzók közül az egyik passzív (S1212N) modell, míg a másik (S1212P) 1000W teljesítményt biztosító, D-osztályú erősítővel hajtott készülék. Mindkét modellt 12 hüvelykes alumínium meghajtóval szerelték, mindkettő két (lezárható) porttal, XLR és RCA csatlakozókkal rendelkezik. Az aktív változat megkapta a fentebb részletezett DSP motort és keresztváltót. A társaság ezen felül bemutatta a SI-831R jelzésű beépíthető készülékét, amivel a Signature termékvonalát bővíti tovább. A torony három nyolc hüvelykes alumínium mély hangszórót, valamint egy Aurum Cantus AMT Aero Striction magas meghajtót dolgoztat, amiket úgy rendeztek el, hogy a készülék jobb- és baloldalon, illetve center sugárzóként is elhelyezhető legyen.

 

Forrás: www.rbhsound.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.319138 másodperc.