Sztereó MagazinBudapestre hozta legújabb termékeit a SONY

Sztereó Magazin | 2019. Február 27., Szerda 13:00

A márka a Közép-európai régióban elsőként Budapesten mutatta be legújabb termékeit és egyedi fejlesztéseit. A sajtóeseményen mi is képviseltettük magunkat, így első kézből számolhatunk be a tapasztalatokról...

Az eseményen lehetőségünk nyílt megtekinteni az új, csúcsminőségű BRAVIA MASTER AG9 4K HDR OLED televízió sorozatot (77/65/55 hüvelyk méretekben), amelyek falon elhelyezve csupán egészen kis helyet foglalnak. A televíziók az új X1 Ultimate képfeldolgozó processzort használják, ami az egyedi Pixel Contrast Booster panelvezérlő technológiával karöltve, valósághű megjelenítésre képesek. A remek hangélményről az Acoustic Surface Audio+ technológia gondoskodik, de a középsugárzó üzemmód bekapcsolásával a Dolby Atmos formátumok is élvezhetők.

 

sony_1 640.jpg

 

Bár az integrált hangrendszerek, egyre komolyabb teljesítményt kínálnak, még mindig nem vehetik fel a versenyt a dedikált eszközökkel. Az új HT-X8500 és HT-S350 hangprojektorok egyszerűen használhatók, könnyedén mozihangulatot varázsolnak a nappaliba. A HT-X8500 soundbar saját fejlesztésű digitális jelfeldolgozó technológiát (Vertical Surround Engine) használ, amivel akár 7.1.2 csatornás térhangzás is megszólaltatható. A basszusokról beépített dupla mélynyomó gondoskodik, míg a Cinema üzemmóddal még tovább finomítható a hangzás.

 

sony_2 640.jpg

 

A HT-S350 jelzésű készülék megkapta az egyedi S-Force PRO Front Surround technológiát, 5.1 csatornás Decode támogatást nyújt. Az eljárásnak köszönhetően a hangprojektor minden eddiginél szélesebb, részletesebb és pontosabb térhangzást kínál. Az újdonságok HDMI ARC konnektoron keresztül is társíthatók a televíziókhoz, s mindkét modell rendelkezik Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal.

 

sony_3 640.jpg

 

Míg egyes gyártók elhagyják a piacot, addig a japánok továbbra is bíznak a Blu-ray támogatottságában. Erről árulkodik az X800M2 4K Ultra-HD Blu-ray lejátszó, ami kezeli a HDR10, Dolby Vision és Hybrid Log Gamma formátumokat, s képes az alacsonyabb felbontású tartalmakat 4K közelébe javítani. A készülék támogatja a legújabb és népszerű hangformátumokat, így a megfelelő hangprojektorral társítva a legjobb kép és hangminőséget kaphatjuk.

 

sony_4 640.jpg

 

Bár a digitális stream alaposan megreformálta a zenehallgatási szokásokat a klasszikus bakelitlemez kínálta hangélményt nehéz felülmúlni. A Sony PS-LX310B lemezjátszó a beépített Bluetooth jeladónak köszönhetően bármilyen vezeték nélküli hangszóróval társítható. A dedikált gomb megnyomásával gyorsan és könnyedén párosíthatók az eszközök, míg az automata lejátszás funkció ott folytatja a zenét, ahol korábban félbeszakadt. A készülék egyszerűen kezelhető és a vezetékes megoldások hívei a mellékelt kábelt is használhatják. Az újdonság több jelszint állítási lehetőséget tartalmaz, így számos bakelitfajtával és hangrendszerrel kompatibilis. A lemezjátszó egy beépített phono előerősítőt is tartalmaz, így bármilyen erősítővel társítható, aminek van vonalszintű bemenete.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.304033 másodperc.