Sztereó MagazinCary Audio SLI-100 – Hagyomány és megújulás

Sztereó Magazin | 2018. Június 09., Szombat 17:00

A vállalat SLI-80 csöves erősítője az egyik legrégebben gyártásban lévő készülék, amivel a készítők örökre beírták magukat a szakma és a rajongók szívébe. A csapat nemrég tudatta, hogy hosszú fejlesztési időt követően, megszületett a méltó örökös...

Az SLI-100 kettős mono kialakítású, vákuumcsöves erősítő. A készülék több tekintetben is az előd örökségét hordozza; körültekintő tervezés, gondosan válogatott komponensek és kifogástalan áramköri topológia jellemző mindkét eszközre.

 

SLI-100_640.jpg

 

Az újdonság 100W teljesítményre képes, AB1 üzemmódban működik és 6922 (előfok), 6SN7 (terhelés) és KT150 (kimenet) típusjelzésű csöveket dolgoztat. A kimeneti transzformátor negatív visszacsatolást használ, ami a zajszint csökkentésére és a hangsugárzók csillapításának javítását szolgálja. Az előerősítő áramkör, egy push-pull (SRPP) A-osztályú feszültség-erősítő szakasz, amelyet közvetlen a fázisátalakítóhoz kapcsoltak. A készülékben, nagy teljesítményű EI laminált tápegység található. A porfestett alumínium házra, négy pár RCA bemenet, hangsugárzó és fejhallgató kimenetek kerültek. Az SLI-100 erősítő 5995 dollárért vásárolható meg.

 

Forrás: www.caryaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122311 másodperc.