Sztereó MagazinCAYIN YB04 IEM – Új utakon

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 21., Szombat 11:00

A hordozható lejátszók piacán sikeres gyártó elkészítette első fülhallgatóját, amivel a középkategóriában igyekszik helyet keresni magának...

cayin-yb04-640.jpg

 

A CAYIN YB04 (499 USD) fülhallgató nagy teljesítményű BA (Balanced Armature) technológiát házasítja a neodímium mágnessel szerelt, dinamikus meghajtókkal. A három rétegű CNC megmunkált alumínium házban oldalanként két dual-tweeter (Knowles), valamint két dual-sub (Sonion) meghajtó kapott helyet. A készüléket úgy tervezték, hogy kisebb teljesítményű hordozható eszközökkel is meghajtható legyen. A fülest rengeteg tartozékkal forgalmazzák, számos illeszték lapul a dobozban, amelyek nem csupán a kényelemről gondoskodnak.

 

cayin-yb04-2 640.jpg

 

Az illesztékeket ugyanis különböző furatokkal látták el, némelyek elfojtják a basszus egy részét, visszafogják a magas hangokat vagy kihangsúlyozzák egy adott műfaj jellemzőit, azaz képesek befolyásolni a végső hangélményt. A fülest két pólusú (0.78 mm) csatlakozóval látták el, amely hasonlít kicsit pl. QDC által alkalmazott konnektorokra, de az említettel szemben ezúttal nem fordított a polaritás. A kábel százhúsz centis, nyolceres hibrid, OCC és ezüstötvözet keverékéből készült. A zsinór végére aranyozott TRS (3,5 mm) dugó került.

 

Forrás: www.cayin.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.336660 másodperc.