Sztereó MagazinCES2019 – Bemutatta SACD lejátszóját a Technics

Sztereó Magazin | 2019. Január 09., Szerda 18:00

A készülék a legtöbb digitális audiotartalommal kompatibilis, kezdve a hagyományos CD/SACD lemezektől, egészen a internetes szolgáltatók által biztosított, nagy felbontású állományokig...

Az SL-G700 Grand Class Network / Super Audio CD lejátszó prémium alkatrészekből épült, lenyűgöző szolgáltatásokat és forrástól függetlenül, kiváló hangélményt kínál. A készülék nagy sebességű, hibrid tápegységgel rendelkezik, külön tápot használ az analóg hang kimenethez. A lejátszó csatornánként, egy-egy önálló tápellátással rendelkező AK4497 DAC chipet dolgoztat. A Dual Mono szerkezet és a szimmetrikus elrendezés megszünteti a bal és jobb csatorna közötti zavarást, amivel tovább javítja a hangleképzést és a hangtér megalkotását. A berendezés diszkrét erősítő-modult és akkumulátoros órajel-generátort kapott, hogy felhasználók a lehető legjobb és legtisztább hangzást kapják.


 

technics_slg700_1 640.jpg

 

 

Az analóg kimeneti jelet és a fejhallgató kimeneti jelét általában ugyanaz a D/A áramkör kezeli, ebben az esetben azonban fejhallgató kimenethez külön áramkört rendeltek, amivel megszüntették a kölcsönös zavarást a két, különböző célt szolgáló lapka között. A Class AA rendszerű fejhallgató-erősítő külön erősítő áramkört is alkalmaz az audio jel feszültség- és áramerősítésére, amivel ideális fejhallgató-működést sikerült elérni. Az egység MQA-dekóderrel is rendelkezik és kompatibilis a legtöbb digitális formátummal. A készülék külön SACD/CD lejátszási üzemmóddal rendelkezik, ilyenkor a szükségtelen áramkörök kikapcsolnak, javítva a lemezről érkező hang minőségét. A lejátszó stabil, kiváló rezgéscsillapítással felszerelt, csendes szerkezetű, öntött alumínium lemeztálcával rendelkezik, ami garantálja a nagy pontosságú lemezkezelést. Az SL-G700 támogatja a Bluetooth, WiFi és Apple AirPlay kapcsolatokat, hozzáférést kínál pl. a Spotify, Tidal kínálatához és az internetes rádiókhoz, valamint Google Chromecast és Google Assistant integrációt is biztosít.

 

Forrás: www.technics.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.124907 másodperc.