Sztereó MagazinCES2019 – Hang és kép a Sony tolmácsolásában

Sztereó Magazin | 2019. Január 09., Szerda 19:00

A Sony bemutatta legújabb audiovizuális termékeit, amelyek segítségével könnyedén, igazi mozihangulat varázsolható az otthonokba...

sonyav_1 640.jpg

 

A HT-X8500 hangprojektor a gyártó egyedi digitális jelfeldolgozó technológiáját (Vertical Surround Engine) használja, amivel akár 7.1.2 csatornás térhangzás mellett is élvezhetők a kedvenc tartalmak anélkül, hogy külső hangszórókat kellene bevetni. A beépített dupla mélynyomó rendkívül mély basszus hangok megszólaltatására képes, míg a Mozi üzemmód bekapcsolásával, további hangzásjavításra van lehetőség.

A készülék támogatja a Dolby Atmos és a DTS:X formátumokat, s eARC támogatással is rendelkezik. A vezeték nélküli (Bluetooth) kapcsolat segítségével a soundbar társítható a tévével, így a zavaró vezetékek problémája is megszűnik.

 

sonyav_2 640.jpg

 

A másik újdonság a HT-S350 soundbar, amely a vezeték nélküli mélynyomóval lenyűgöző, ütős basszusokkal teli térhangzásra képes. Az egyedi S-Force PRO Front Surround technológia már 5.1 csatornás decode támogatást is kapott, így a hangprojektor minden eddiginél szélesebb, részletesebb és sokkal pontosabb térhangzást kínál. Az egyszerű és gondtalan távirányítás érdekében a készülékre HDMI ARC konnektor is került. Természetese ez a berendezés is rendelkezik Bluetooth kapcsolattal, ráadásul az elegáns, karcsú és stílusos kialakításnak köszönhetően, könnyen megtalálhatja a helyét az otthonokban.

 

sonyav_3 640.jpg

 

Az új UBP-X800M2 4K Ultra-HD Blu-ray lejátszó támogatja a HDR10, Dolby Vision és a Hybrid Gamma Log formátumokat, amelyek lenyűgöző képminőséggel jelenítik meg a tartalmakat. A készülék képes az alacsonyabb felbontású tartalmakat 4K felbontás közelébe javítani. A lejátszó támogatja a legújabb és legjobb hang, valamint a Dolby Atmos és DTS:X formátumokat, így garantáltan az elérhető legjobb kép és hangminőséget kínálja. A készülék számos lemezformátumot ismer, s támogatja a Netflix és a YouTube 4K streaming szolgáltatásokat. A HT-X8500 hangprojektor 2019. március végétől, a HT-S350 soundbar 2019. május elejétől, míg az UBP-X800M2 4K Ultra-HD Blu-ray lejátszó 2019 májusától vásárolható meg.

 

Forrás: www.presscentre.sony.hu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.152988 másodperc.