Sztereó MagazinCES2019 – Mozit varázsol a nappaliból a Panasonic

Sztereó Magazin | 2019. Január 08., Kedd 16:00

A tavaly százéves jubileumot ünneplő vállalat Las Vegasban mutatta be az egyedi technológiákat alkalmazó OLED újdonságát, amely a kiváló képminőség mellett a Technics közreműködésével fejlesztett hangrendszert kínál...

pana4k_2 640.jpg

 

Az 55/65 hüvelykes méretben elérhető GZ2000 OLED televízió, egyedien kialakított Professional Edition OLED panelt kapott, aminek főbb jellemzői a jelentősen megnövelt átlag fényerő, továbbfejlesztett kontrasztkezelés és az átlagosnál nagyobb dinamikatartomány. A készüléknek a gyors mozgással járó HDR tartalmak sem jelentenek kihívást, hála a képminőséget szabályozó paraméterek egyszerűbb szabályozásának. Az új HCX PRO Intelligent processzor a legapróbb részleteket is elképesztően pontosan jeleníti meg, villámgyorsan képes elemezni a 4K videók színeit, kontrasztjait és tisztaságát, majd optimalizálni azokat. A megújított Dynamic LUT rendszer, valamennyi fényerőszinthez pontosan rendeli hozzá a megfelelő színeket, így a készülék akkor is képes a legpontosabb színeket megjeleníteni, amikor a fényerőszintek és a kontrasztok gyorsan változnak. Az újdonság a HDR10+ és Dolby Vision formátumokat is képes megjeleníteni, támogatja a HLG (Hybrid Log-Gamma) technológiát, valamint az új HLG Photo fényképformátumot. A berendezés természetesen az alap HDR10 technológiával is kompatibilis.

 

pana4k_1 640.jpg

 

A Panasonic újdonsága az első olyan tévé, amely beépített Dolby Atmos hangzást támogató hangszórókkal rendelkezik, amelyet több hangszóróegység segítségével szólaltat meg. A keskeny kialakítás ellenére a készülék erőteljes és dinamikus, masszív basszussal kísért hangélményt kínál. A hangrendszert a Technics mérnökei hangolták, az hibátlan és kifinomult hangzásról, többek között a JENO Engine gondoskodik.

 

A gyártó nagy figyelmet fordított a felhasználóbarát kezelésre, ezért új My Home Screen 4.0 funkció lehetővé teszi a kezelőfelület szabadabb és rugalmasabb átalakítását. Az új grafikus felületen ikonok egyszerűsítik a szolgáltatások és alkalmazások elérését. A tévé Amazon Alexa és Google Assistant támogatással is rendelkezik, így hangutasításoknak is képes eleget tenni és tökéletesen integrálható az okosotthon rendszerekbe.

 

Forrás: www.panasonic.com

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.129506 másodperc.