Sztereó MagazinCES2019 – Referencia sorozatban erősít a TEAC

Sztereó Magazin | 2019. Január 11., Péntek 21:00

A vállalat két új erősítőt csapott hozzá a hifi kínálatához, amin felül két lemezjátszó fejlesztésére is szántak időt...

A TEAC AX-505 (1500 USD) integrált erősítő 70W (8 ohm) teljesítményt kínál csatornánként. A készülék prémium komponensekből épült, dedikált Hypex Ncore teljesítmény szakasszal és Muses műveleti erősítőkkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű analóg hangot biztosítanak. A készülék első ránézésre az AX-501 erősítő kipofozott változatának tűnik, annak esztétikáját és funkcionalitását tükrözi. Az előlapon hangerőszabályzó, bemenet választó, fejhallgató-kimenet és két Deprez-műszer található, amelyek világítása négy fokozatban állítható. A készülék hátulján három pár RCA bemenet és egy pár XLR csatlakozó található. Az AP-505 erősítőről egyelőre csak keveset árult el a gyártó. Ami biztos, hogy csatornánként 70 wattot tud, szimmetrikus bemeneti szakaszt kapott, s az előlapot egy VU-mérő uralja.

 

 

TEAC_AX-505_AP-505_640.jpg

 

 

A lemezjátszók azonos alapra épültek. A TN-4D direkt hajtású, kétsebességes modell, amelyet saját fejlesztésű DC motorral szereltek. A készülék Sumiko Oyster MM hangszedőt kapott, amit egy SAECO hangkar végére illesztettek. A berendezés beépített phono egységgel és USB kimenettel rendelkezik, így közvetlenül társítható számítógépekhez. A TN-3B kétsebességes szíjhajtású lemezjátszó, amely a többi jellemzőt tekintve megegyezik az előző modellel. A TEAC TN-4D fekete és dió színekben, márciustól lesz kapható, míg a TEAC TN-3B fekete, fehér és cseresznye változatokban vásárolható meg, egyelőre ismeretlen áron.

 

Forrás: www.teac-audio.eu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.121734 másodperc.