Sztereó MagazinCES2019 – Új fejhallgatók a Technics kínálatában

Sztereó Magazin | 2019. Január 09., Szerda 17:00

A vállalat bemutatta legújabb, vezeték nélküli eszközeit. A fülesek támogatják az LDAC/aptX HD technológiát, tiszta hangélményt, dinamikus basszust és térhangzást kínálnak...

Az EAH-F70N és az EAH-F50B jelzésű fejhallgatók elegáns kialakítású, kényelmes eszközök. A borítás mindkét esetben szálcsiszolt és felületkezelt alumíniumból készült, míg a logó lézer gravírozott és színezett. A forgatható és összehajtható szerkezet megkönnyíti a fejhallgató tárolását és szállítását. Az ergonomikus fülpárnák a töltetként használt poliuretán szivacsnak köszönhetően, pontosan illeszkednek a fülhöz, magas komfortot és megnövelt hangszigetelést biztosítanak.

 

technics_640.jpg

 

Mindkét eszköz újonnan kifejlesztett 40 mm-es meghajtót dolgoztat. A membrán kompozit filmréteget tartalmaz (CPF), amire speciális jellemzőkkel rendelkező anyagokat lamináltak, így biztosítva a nagy fokú merevséget és belső csillapítást. A készülékek egyedi légáramlás-szabályzással (Precise Air Control) rendelkeznek. A gondosan megtervezett nyílások és belső szerkezet pontosan határozza meg a levegő útját, így a fülesek széles tartományban képesek tisztán megszólaltatni a különböző frekvenciákat. A fejhallgatók támogatják az LDAC és aptX HD technológiákat, amelyekkel vezeték nélkül is kiváló frekvenciaátvitel és nagy felbontást érhető el. Az EAH-F70N fejhallgató hibrid aktív zajcsillapítási rendszert kínál, három fokozatban állítható a csillapítás mértéke. A modell testszenzorral is rendelkezik, így a fejhallgató levétele után automatikusan leáll a zene, míg felvéve folytatódik a lejátszás.

 

Forrás: www.na.panasonic.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119432 másodperc.