Sztereó MagazinCsatlakozik a Sound United családhoz az Onkyo

Sztereó Magazin | 2019. Május 15., Szerda 12:00

Az Onkyo Corp. bejelentése szerint a vállalat AV divíziója a Sound United védőszárnyai alatt dolgozik tovább. A közlemény szerint a társaságok előzetes megállapodást kötöttek, ami az Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite és Integra márkákat is érinti...

sound-onkyo_1 640.jpg

 

Az Onkyo Corporation lassan hetedik évtizede meghatározó szereplője a globális AV piacnak, amely többek között a páratlan szaktudásnak és annak köszönhető, hogy a vállalat rendkívül rugalmasan követte a felhasználói trendeket. A társaság az elsők között integrálta a digitális technológiákat a készülékeibe és évek óta szorosan együttműködik Japán legismertebb elektronikai és autóipari nagyvállalataival. Négy évvel ezelőtt az Onkyo megszerezte a Pioneer AV szekcióját, amivel a hordozható eszközök (fejhallgatók, digitális lejátszók) piacára is sikerült betörnie. Jelen akvizíció kizárólag az otthoni felhasználásra szánt termékcsoportokat érinti, tehát a vállalati felhasználókat továbbra is az Onkyo szolgálja ki.

 

sound-onkyo_2 640.jpg

 

A megállapodás másik résztvevője a DEI Holdings tulajdonában lévő Sound United, amely az elmúlt években komoly portfóliót szerzett magának. A vállalat többek között a Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, HEOS, Classé és Boston Acoustics márkákat birtokolja, így a különböző felhasználói igényekhez igazított kínálattal rendelkezik. Kevin Duffy, a Sound United vezérigazgatója a hírrel kapcsolatban megjegyezte: "A Sound United, az egyik vezető audió és videotermék-szolgáltató. Reményeink szerint a vállalkozások egyesítése a felhasználók megelégedésére szolgál majd." A végleges megállapodást a hírek szerint június végén írják alá az érintett felek.

 

Forrás: www.onkyo.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.317992 másodperc.