Sztereó MagazinCsúcskategóriás hangrendszert készített a Lexicon

Sztereó Magazin | 2019. Május 09., Csütörtök 19:00

A Harman csoporthoz tartozó gyártó az abszolút prémium kategóriában tevékenykedik. Legújabb álló modelljük összesen hatvanhat hangszórót és negyvenhat csatornát kezelő erősítő-rendszert dolgoztat...

lexiconsl-1_1 640.png

 

A LEXICON SL-1 (43.000 EUR) elnevezésű hangrendszer Scott Cambell, a Harman Global Audio igazgatója szerint „soha nem látott lehetőségeket kínál a felhasználó személyes igényeihez és térbeli feltételeihez igazodva”. A homokóra formájú tornyok mindegyike harminchárom, körkörösen elhelyezett hangszóróval rendelkezik, amikhez 23 csatornás 650W teljesítményt kínáló erősítő-rendszer tartozik. A meghajtók 360 fokos elrendezése biztosítja, hogy a felhasználók bármely irányból ugyanazt hallják.

 

lexiconsl-1_2 640.jpg

 

A lejátszást automatikus EQ kalibráció finomítja, valós időben követve a legapróbb változásokat. A DSP tömbfeldolgozás jó hatással van a teljesítményre, szabályozza a hangeloszlás irányát és javítja a térleképezést, de a felhasználók Android és iOS rendszerű eszközökre elérhető alkalmazással maguk is finomíthatják a hangzást. A vezeték nélküli aktív rendszer Bluetooth vagy WiFi kapcsolaton keresztül társítható a forrásokhoz, de szükség esetén négy HDMI bemenet, HDMI ARC kimenet, 3,5 mm-es jack és optikai SPDIF csatlakozó rendelkezésre áll. A készülék támogatja a 24 bites PCM, AAC, FLAC, MP3 és WMA formátumú állományokat, kompatibilis a Dolby Digital és DTS Digital Surround eszközökkel, valamint kezeli a 4K videojeleket annak érdekében, hogy zökkenőmentesen integrálható legyen az otthoni szórakoztató rendszerekbe.

 

Forrás: www.lexicon.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.309658 másodperc.