Sztereó MagazindCS Network Bridge – A híd, ami összeköt

Sztereó Magazin | 2017. December 01., Péntek 11:00

A készülék egy kompakt hálózati lejátszó, amely hídként szolgálhat a digitális zeneforrás és a DAC között…

NBR_5 640.jpg

 

A szépen megmunkált, repülőgép-ipari minőségű alumínium házban olyan hardverek és szoftverek találhatók, amelyek nagy felbontású zenei fájlokat képesek lejátszani külső forrás társításával. A berendezés a Tidal, Spotify és más internetes szolgáltatások tartalmához is hozzáfér.

 

NBR_3 640.jpg

 

A dCS Network Bridge elején csupán egyetlen kék LED található, amely a készülék üzemállapotát jelzi. A hátlapon két AES / EBU kimenet, három S / PDIF kimenet, Ethernet, AirPlay és USB 2.0 (adat) bemenetek, valamint két BNC SDIF konnektor kapott helyet. A készülék 24 bites / 384 kHz-es PCM fájlokat is képes lejátszani, s megbirkózik a DSD64 és a DSD128 natív vagy DoP formátumokkal.

 

NBR_2 640.jpg

 

A készüléket 24 / 96 WiFi-vel szerelték; a gyártó azért döntött a korlátozás mellett, mert úgy érezte, hogy a vezeték nélküli átvitel veszélyezteti a teljesítményt, ezért inkább vezetékes kapcsolat használatát javasolja. A gyártó eddig számos javítást és funkcionális bővítést adott közre a készülékhez, jelenleg az MQA támogatás integrálásának lehetőségét vizsgálja, ami az ígéretek szerint az év végére várható v2.02 frissítéssel kerülhet a felhasználókhoz.  

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122948 másodperc.