Sztereó MagazinEdwards Audio IA1 Mk2 integrált erősítő

Sztereó Magazin | 2018. Március 11., Vasárnap 22:00

A TALK Electronics egy brit vállalat, amely több, mint tizenöt éves múltra tekinthet vissza. A gyártó Edwards Audio elnevezésű sorozata, nagy teljesítményű termékek, versenyképes választékát kínálja…

Talk1 640.jpg

 

Az Edwards Audio erősítő, kifejezetten puritán felépítésű. Az előlapon mindössze két tárcsa található, amelyek közül az egyik a bemenet kiválasztására, míg a másik a hangerő szabályozására szolgál. Az alapokat, egy vadonatúj A / B osztályú, bipoláris kimeneti fokozat szolgáltatja. Ez Sanken komponensekre épült és differenciális elülső, valamint pufferelt feszültség-fokozattal rendelkezik. Az aktív előerősítő szakaszba, Soundwell hangerőszabályzó került és relé bemeneti kapcsolással rendelkezik.

 

Talk2 640.jpg

 

A készülék hátoldalán, egy 3,5 mm-es konnektor, valamint négy RCA csatlakozó található, utóbbiak közül egy pár az opcionális phono egység számára van fenntartva. Az erősítő alapesetben, kizárólag manuálisan vezérelhető; a távirányítót is kezelő változat sajnos feláras. A készülék 50W (4 ohm) illetve 80W (8 ohm) teljesítményre képes.

 

Forrás: www.talkelectronics.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.388905 másodperc.